04 / 05 / 2024

Kocaeli Arslanbey OSB ihale

Kocaeli Arslanbey OSB ihale

Kocaeli 1. İcra Dairesi, ilçemizde kurulu bulunan asfalt üretim tesisini satışa çıkardı. Arslanbey Sanayi bölgesinde bulunan tesisin toplam satış bedeli 6 milyon 686 bin 676 TL olarak belirlendi.

Gebze-OSB metro hattı 2023'te hizmete açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 2023 senesinde Gebze-OSB metro hattının hizmete açılacağını dile getirdi.

Kocaeli Kartepe'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Kocaeli 8. İcra Dairesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Arslanbey Mahallesi, 279 ada 1 parselde yer alan tarlayı 8 milyon 117 bin 775 TL'ye satıyor...

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu 2022'de tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu'nda devam eden Gebze merkez arasındaki kısmın 2022 yılında tamamlanacağını kaydetti. 

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'na ilişkin "Metro projemiz çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapımını bakanlığımıza devir ettiğimiz Metro projesini yakından takip ediyoruz. İnşallah 2023 yılına yetişe

Kocaeli'deki OSB’lerde virüs merkezi kuruldu!

Kocaeli’nde faaliyette bulunan OSB’lerin çalışanlara COVID-19 testi yapılmasıyla ilgili talebi karşılık buldu. Kocaeli Sanayi Odası ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile Kocaeli’deki OSB’lerde çalışanlara virüs taraması yapılacak.

Kandıra Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde altyapı inşaatına başlanan Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek.

Gebze OSB-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

Kocaeli'de inşaatına başlanılması planlanan Gebze Organize Sanayi Bölgesi (OSB)-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nın yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

Dilovası OSB’de 24 milyon liralık 4 arsa satılacak!

Kocaeli’nin en önemli sanayi kuruluşlarından olan Dilovası OSB’de milyonluk arsa satılacak. 4 parsel üzerinde bulunan arsanın satış bedeli 24 milyon 206 bin 394 TL olarak belirlendi.

Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul ve Kocaeli arasında 1 milyon insanı trafik stresinden kurtaracak olan ve yatırım tutarı 5 milyar lirayı bulan Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Kartepe'de 5.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Arslanbey Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan  bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 5 milyon 591 bin 474 TL bedel isteniyor.

Gebze OSB-Darıca Sahil Hattı için bin 500 ağaç taşındı!

Kocaeli metrosunun ilk ayağını oluşturan ve ekim ayında temeli atılan Gebze OSB-Darıca Sahil Hattı'ndaki çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, 2 bin 500 ağacın taşındığı açıkladı.

İMES OSB genişletilecek mi?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "İMES OSB’nin genişletilmesi ve üretime daha fazla katkı verme durumu var. Bizler de bu atılımı destekliyoruz ve yatırımın en kısa sürede hayata geçirilmesini istiyoruz." dedi.

Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi tamamlandı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Arslanbey Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Kocaeli Arslanbey OSB ihale Haberi

Kocaeli Arslanbey OSB ihale

Söz konusu tesis ROTA İnşaat'tan Belfa Yapı'ya geçmiş oradan da Kayyum'a kalmıştı. Tesisi son olarak Özarslan İnşaat işletmesini yapıyordu. 


Kocaeli 1. İcra Dairesi tarafından yapılan resmi duyuru şöyle: T.C. Kocaeli 1. İcra Dairesi 2016/206 Tlmt. Taşınmazın Açık Artırma İlanı Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : Kocaeli ili. Kartepe ilçesi, Arslanbey mah, Kuruçayır mevkii, 2754 parsel,13,509 metrekare alanlı plent tesis trafo binası kantar tesisi kumanda binası silo idare binası yemekhane binası depo binası yatakhane binası ve arsası nitelikli taşınmazdır. Taşınmaz; Kocaeli Kartepe ilçesi, Arslanbey köyü, sanayi bölgesi içerisinde bulunmaktadır. Taşınmaz Kartepe Belediyesi imar sınırları içerisindedir. Belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Etrafında sanayi türü yapılar mevcuttur. Alım satım kaabiliyeti iyidir. Ulaşım imkanı iyidir. Düz bir alandadır, jeolojik açıdan inşaat...