30 / 04 / 2024

kocaeli battı çıktı otoyollar

kocaeli battı çıktı otoyollar

Kocaeli’nin her köşesine kesintisiz, konforlu ve güvenli ulaşımı sağlamayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Ulaştırma Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve ilçe belediyeleriyle birlikte kentte köprülü kavşak, battı çıktı ve tünel yapıyor...

Kocaeli Asev Muhit satışa çıktı! Yeni proje!

Asev Muhit, Kocaeli’nin en değerli ve yaşam kalitesi en yüksek bölgesi Başiskele ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde yükseliyor. Kocaeli Asev Muhit satışa çıktı. İşte Asev Muhit projesi ile ilgili ayrıntılar...

Kocaeli Çayırova’da inşaat halindeki bina çöktü!

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından ana cadde üzerinde yapılan binanın inşaatı çöktü. Olay sonucunda ölen olmazken yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.

Kocaeli'de arazi kavgası: 1 ölü!

Kocaeli Kandıra'da üvey kardeşler arasında tartışma çıktı. Olay sonucunda Ali Parmaksız (63), üvey kardeşi Osman Yavaş´ı (61) tüfekle vurarak öldürdü.

Kocaeli'de hastane inşaatında çalışan işçinin koronavirüs testi pozitif çıktı!

Sahte seyahat belgesiyle Kocaeli'den Bartın'a gelmek isteyen 12 kişiden birinin COVID-19 testi pozitif çıktı. Kocaeli'de hastane inşaatında çalışan işçinin test sonucunun pozitif çıkması sebebiyle aynı minibüste seyahat eden kişiler de karantinaya alındı...

Kocaeli Darıcapark AVM'de yangın çıktı!

Kocaeli'de yer alan Darıcapark AVM'de yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangını söndürdü... 

Kocaeli Akçaray Tramvay hattının uzunluğu 20 kilometreye çıktı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tramvay hattının uzunluğunu 20 kilometreye çıkardı.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatında çalışan 4 işçi çatıya çıktı!

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında çalışan 4 işçi ücretlerini alamadıklarını iddia ederek çatıya çıktı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bazı taşınmazları satışa çıktı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bazı taşınmazları, Kocaeli 4. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı.

Kocaeli'de imar barışını suistimal eden 87 yapı yıkıldı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, arazide ve uydu fotoğrafları üzerinden gerçekleştirilen çalışmalarla İmar Barışı yasasının geçerli olduğu tarihten sonra yapıldığı tespit edilen 87 kaçak yapıyı yıktı

Yahya Kaptan Terrace Evler'in 1. Etabı satışa çıktı!

Kocaeli’nin en değerli semtleri arasında yer alan Yuvam Akarca Mevkii’nde yapılan en lüks, leed sertifikalı ve içinde market ile tüm eğitim kurumlarını barındırması sebebiyle birçok ilki buluşturan karma proje Yahya Kaptan Terrace Evler’in 1. etabı lansman öncesi satışa çıktı.

Mersin'in üçüncü battı-çıktı projesi yolda!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ulaşımda çağ atlattığı Mersin’de bir ulaşım projesi daha hayata geçiriyor.

Hatay'a yeni battı-çıktı kavşak!

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun kent trafiğine kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan yeni battı-çıktı kavşak projesi start aldı.

Aksaraylı esnaflar kepenk kapatacak!

Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan Battı, çıktı projesinin yanlış zamanlama hatası olduğunu belirten sanayi esnafı, kepenk kapatacaklarını belirtti.

kocaeli battı çıktı otoyollar Haberi

kocaeli battı çıktı otoyollar


Kocaeli’nin her köşesine kesintisiz, konforlu ve güvenli ulaşımı sağlamayı hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu amaçla Ulaştırma Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve ilçe belediyeleriyle birlikte kentte köprülü kavşak, battı çıktı ve tünel yapımına devam ediyor.


Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli Valiliği, Ulaştırma Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve ilçe belediyelerinin de katkılarıyla Çayırova’dan Kartepe’ye, Kandıra’dan Karamürsel’e kadar uzanan hatta Darıca Osman Gazi (Aşıroğlu) Kavşağı, Gebze Eskihisar Kavşağı, Dilovası Kavşağı, Körfez Petkim Kavşağı, Körfez Döküm Kavşağı, Körfez 95 Evler Kavşağı, Derince 44 Evler Kavşağı, Derince Tüneli, İzmit SEKA Büyük Tüneli, İzmit Yahya Kaptan Kavşağı, Kartepe Suadiye Köprülü Kavşağı, Başiskele Bahçecik Tüneli, Gölcük 2 Kavşağı, Değirmendere Kavşağı yer alıyor. Yapımı devam eden İzmit Kandıra Sapağı’ndaki köprülü kavşağın da bitmesiyle ulaştıran ulaşımın bir halkası daha tamamlanmış olacak.


Kentin...