05 / 05 / 2024

Kocaeli Belediyesi 2014 ihaleleri

Kocaeli Belediyesi 2014 ihaleleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, D-100 karayolunda eski Kandıra kavşağından başlayıp MOBESKO çarşına kadar olan yaklaşık 3 bin 700 metre yol ve sanat yapıları yapımı için ihale gerçekleştirildi

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Esenler Belediyesi emlak vergisi borçlularını ilanla duyurdu!

Esenler Belediyesi, 2014 Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'ni ödemeyen vatandaşları gazeteye verdiği ilanla duyurdu. İlanda 2 bin kişiye yakın isim yer aldı.

Kocaeli Hacıhazır'da kentsel dönüşüm için oylama!

Kocaeli Belediyesi, riskli alan ilan edilen Hacıhazır Mahallesi'nde kentsel dönüşümü vatandaşa soruyor. Mahallelinin dilekçeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletilecek.

Gebze–Darıca metrosu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na devredildi!

Kocaeli Belediyesi bir yıl önce olmayan metro duraklarının tabelalarını caddelere dikti. Şimdi de “Metro inşasını tamamlayamayacağız” dediler

Çatalca Belediye Meclisi 8 Nisan'da toplanıyor!

Çatalca Belediyesi 2014 - 2019 çalışma döneminin son meclis toplantısı Meclis Salonunda yapılan birleşim ile yapıldı.

Ünye'deki dönüşüm projeleri göz dolduruyor!

Ünye Belediyesi 2014 yılından bu yana ortaya koyduğu örnek projelerle Ünye'yi baştan aşağı değiştiriyor.

Bursa Yıldırım 304 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım'ı çarpık yapılaşmadan kurtaran Yıldırım Belediyesi, 2014 yılından itibaren 304 adet kaçak yapıyı yıktı.

İZSU'dan Çeşme’ye tarihi yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında görev sınırlarına dahil edilen turistik Çeşme ilçesindeki 30 yıllık içme suyu şebekesini baştan sona yenilemek için düğmeye bastı.

Kocaeli Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit Körfez'deki 3 bin 95 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 64 bin TL olarak belirlendi.

Kocaeli Belediyesi'nden satılık 15 daire!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan 15 adet daireyi satışa çıkardı. Gayrimenkuller 15 Şubat 2017 Çarşamba günü 10:30'da ihale edilecektir.

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

Kocaeli Belediyesi yolları yeniliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı kent genelinde yol çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşımdaki kilit noktaları yeniden planlayan Ulaşım Daire Başkanlığı bu noktalarda yeni düzenlemeler yapıyor

Meram Belediyesi 2014'ten beri asfalt rekorunu yeniliyor!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde asfalt serimi, parke-bordür ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Harmancık ve Çarıklar Mahalleleri’nde sıcak asfalt serimi çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli Belediyesi 2014 ihaleleri Haberi

Kocaeli Belediyesi 2014 ihaleleri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, D-100 karayolunda eski Kandıra kavşağından başlayıp MOBESKO çarşına kadar olan yaklaşık 3 bin 700 metre yol ve sanat yapıları yapımı için ihale gerçekleştirildi, ihalenin muhammen bedeli 36 milyon 797 bin 94 lira olarak açıklandı Komisyon verilen teklifleri değerlendirdikten sonra kazananı açıklayacak. 

Dev ihale için 12 firma teklif verdi. 26 milyon 223 bin 727 liralık teklifle Simge Mat ihaleyi almaya en yakın firma. 

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından D-100 karayolunda eski Kandıra kavşağından başlayıp MOBESKO çarşına kadar olan yaklaşık 3 bin 700 metre yolda yapılacak yol ve sanat yapıları için ihaleye çıkıldı. İhaleye 12 firma katıldı. İhalede en düşük teklifi 26 milyon 223 bin 727 TL ile Simge Mat Madencilik verirken en yüksek teklifi ise 29 milyon...