26 / 05 / 2024

kocaeli belediyesi halk otobüsü otokar

kocaeli belediyesi halk otobüsü otokar

Kocaeli Belediyesi ve Özel Halk Otobüsçüleri tarafından alınan araçları Otokar, İzmit Perşembe Pazarı alanında düzenlenen törenle teslim etti. Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül otobüslerle ilgili bilgi verdi...

Bir zam da halk ekmeğe Belediyeler işin içinden çıkamadı

Artan girdi maliyetleri nedeniyle iğneden ipliğe zam gelirken belediyeler de halk ekmek fiyatlarına zam yapmak zorunda kaldı. Ankara’nın ardından İzmir ve İstanbul’dan da halk ekmeğe zam haberi geldi. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi halk ekmek fiyatının 3 liraya çıktığını duyurdu.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Ankara Altındağ'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor! 

Ankara'ya bağlı Altındağ Belediyesi, halk sağlığını riske atan metruk yapılara izin vermiyor. Atıfbey Mahallesi'nde bulunan metruk yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi halkın sağlı ve uygun fiyatlı ürünleri satın alması için hayata geçirdiği Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı. 

Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi yenilendi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

İBB'den Halk Ekmek'e yüzde 33 zam!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek'e yüzde 33 zam yaptı. 75 kuruştan satılan normal ekmek fiyatı 1.00 TL'ye yükseldi.

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

Osmangazi'de metruk bina seferberliği!

Osmangazi Belediyesi, halkın can ile mal güvenliğini tehdit eden, madde bağımlılarının mesken tuttuğu metruk binanın yıkımı tamamlanıyor.

Kocaeli Hacıhazır'da kentsel dönüşüm için oylama!

Kocaeli Belediyesi, riskli alan ilan edilen Hacıhazır Mahallesi'nde kentsel dönüşümü vatandaşa soruyor. Mahallelinin dilekçeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletilecek.

Gebze–Darıca metrosu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na devredildi!

Kocaeli Belediyesi bir yıl önce olmayan metro duraklarının tabelalarını caddelere dikti. Şimdi de “Metro inşasını tamamlayamayacağız” dediler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 10 işyerini ihaleye çıkaracak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 10 iş yerini ihaleye çıkarıyor.Daha önce yapılan ihalelerde kiralanamayan 10 adet iş yeri için yeniden ihale düzenlenecek. İhale 12 Haziran'da gerçekleşecek. 

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Karşıyaka Nergiz Parkı'nın imar planı değişti!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda Nergiz Parkı'nın milyonluk arazisi için imar planı değişikliği yaptı. İmar planında 'belediye hizmet alanı' olan 2 bin 500 metrekarelik arazi, resmen 'park' oldu.

kocaeli belediyesi halk otobüsü otokar Haberi

kocaeli belediyesi halk otobüsü otokar


Otokar, Kocaeli Belediyesine 20 ve Kocaeli Özel Halk Otobüsçülerine 16 otobüs teslim etti.


Otakar açıklamasına göre, Kocaeli Belediyesi ve Özel Halk Otobüsçüleri tarafından alınan araçları Otokar, İzmit Perşembe Pazarı alanında düzenlenen törenle teslim etti.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, kooperatif yetkilileri ve Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül’ün katıldığı törende Otokar, Kocaeli Belediyesine 20 adet, Özel Halk Otobüsçülerine ise 16 adet olmak üzere toplamda 36 adet KENT LF otobüs teslimatı gerçekleştirdi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, "Kocaeli şehrimizin toplu taşımada dönüşüm yönünde attığı adımlara Otokar olarak eşlik etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Kocaeli’nin modern, verimli, enerji tasarrufu sağlayan ve çevreci araçlar ile toplu taşımacılık alanında attığı bu önemli adım diğer belediyelere...