23 / 07 / 2024

kocaeli belediyesi okul projeleri

kocaeli belediyesi okul projeleri

Yıkılan cezaevi alanına yapılacak olan kampus ile İzmit Lisesi, Gazi Lisesi ve Kız Meslek Lisesi şehir dışına taşınacak. 48 derslik inşaatını da İzmit Belediyesi yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Kocaeli Derince Belediyesi'ne ait daireler satışa çıkarıldı!

Kocaeli'yle bağlı Derince Belediyesi, Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 59 daireyi satışa çıkardı

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hasar tespiti için İzmir'e mühendis gönderdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespiti çalışmaları için 6 inşaat mühendisini bölgeye gönderdi. 

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Çekmeköy Belediyesi, okul arazisini satışa çıkardı!

Çekmeköy Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün acil ihtiyaç olduğunu belirterek ilkokul ya da ortaokul alanı olmasını talep ettiği araziyi satışa çıkardı.

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

kocaeli belediyesi okul projeleri Haberi

kocaeli belediyesi okul projeleri

Türkiye’de örnek birçok projeye imza atan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın göreve geldiği daha ilk günler gündeme getirdiği eğitim kampüsü projesi hayata geçiriliyor. Bilindiği gibi Başkan Doğan, şehir merkezinde bulunan İzmit Lisesi, Gazi Lisesi ve Kız Meslek Lisesi’nin şehir dışında okul kampüsleri şeklinde yapılarak taşınmasını istiyordu. Taşınacak okul yerlerinin de şehrin ihtiyacı olan sosyo-kültürel alanlara dönüştürülmesi yönünde hazırlıklar yapan Doğan, eğitim kampüsünde sona gelindiğini söyledi.


YÜZYILIN İZMİT’İ


Nevzat Doğan, “Göreve geldiğimden bu yana şehrimizi, yeni İzmit sloganıyla geleceğe hazırlıyoruz. Yüzyılın İzmit’ini hazırlıyoruz. Şu anda Gazi Lisesi ve İzmit Lisesi okullarımız maalesef bulundukları fiziki mekânlar nedeniyle çokta arzu ettiğimiz başarıda değiller. Mesela benim dönemimde İzmit Lisesi’nde bir sınıfta bütün öğrenciler üniversiteyi kazanmıştı. O zaman şehrin en iyi, en başarılı okuluydu ama bugün...