04 / 05 / 2024

Kocaeli Belgeseli çin

Kocaeli Belgeseli çin

İbrahim Karaosmanoğlu, Çin Devlet Televizyonu CCTV’ye röportaj verdi. Çin’de verilen Guangzhou ödülünün ele alındığı röportajda Başkan Karaosmanoğlu, prestijli bir ödüle layık görülmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Kocaeli Lifeside satışta! Yeni Proje

Üst Grup tarafından Kocaeli'nde inşa edilen Lifeside konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje 11 dönümlük arsa üzerinde yükseliyor.

İstanbul ve Kocaeli için deprem yasası geliyor! Bakan açıkladı: Özel yasalarla depreme hazırlık yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul çevresinde deprem meydana gelme ihtimaline karşı yapılan çalışmaları açıkladı. İstanbul ve Kocaeli için deprem yasası yolda. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kocaeli Körfez projesiyle tam 564 yeni konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'de inşa edeceği yeni projesinin ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

1 Mart itibariyle gerçekleşti! Toplu taşımada 60 yaş üstü ve öğrenciler için yaşanan gelişme!

1 Mart itibari ile öğrenciler, 60 yaş üsttü vatandaşlar ve öğretmenler avantajdan faydalanabilecek. Bu vatandaşlar için oluşturulan abonman kartları ile artık yolculuklar daha ekonomik bir hal alacak. Kocaeli için geçerli olan bu değişim ile ekonomik açıdan bu gruplara rahatlama amaçlanıyor. 

Kocaeli İlk Evim İlk İş Yerim projesinin kura çekilişleri tamamlandı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan ve ev almak isteyen binlerce kişinin yüzünü güldüren "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kocaeli'de inşa edilecek konutların hak sahipleri belirlendi.

İlyas Şeker'den Kocaeli için kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaparak, kentsel dönüşüme karşı çıkmanın ölüme neden olduğunu dile getirdi. 

Kocaeli'de inşaatın 4'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde çalıştığı inşaatın 4.katından düşen 43 yaşındaki işçi İbrahim Koçoğlu hayatını kaybetti. 

KİPTAŞ Kocaeli'deki yeni projesi için anket başlattı!

KİPTAŞ, Kocaeli'de inşa edeceği yeni projesinde vatandaşları da söz sahibi yapıyor. KİPTAŞ Kocaeli projesi vatandaşların yorumlarıyla şekillenecek...

Sakarya'da 3 hastane inşaatını yarım bırakan firmaya ceza!

Sakarya'da inşaatı süren 3 hastaneyi yarım bırakan Kocaeli merkezli inşaat firmasına Resmi Gazete'de yayınlanan karar göre ihale yasağı getirildi.

Kocaeli'de inşaattan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir inşaattan hırsızlık yaptığı iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı.

Gebze OSB-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

Kocaeli'de inşaatına başlanılması planlanan Gebze Organize Sanayi Bölgesi (OSB)-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nın yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

Kocaeli'de inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

İhsaniye Barajı yıl sonu tamamlanacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Kocaeli'de inşa edilen İhsaniye Barajı'nın bu yıl bitirilmesi hedefleniyor...

Kocaeli Belgeseli çin Haberi

Kocaeli Belgeseli çin


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli ile ilgili belgesel hazırlayan Çin Devlet Televizyonu CCTV’ye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli ve deprem konulu belgesel hazırlayan Çin Devlet Televizyonu CCTV’ye röportaj verdi. Çin’de verilen Guangzhou ödülünün ele alındığı röportajda Başkan Karaosmanoğlu, prestijli bir ödüle layık görülmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği (UCLG), Metropolis ve Guangzhou kenti tarafından ilk kez düzenlenen Uluslararası Kentsel Yenilik ödülü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne verilmişti.

Çin Devlet Televizyonu’nun sorularını yanıtlayan Başkan Karaosmanoğlu deprem şehri oldukları gerçeğiyle hareket ettiklerini söyleyerek, "17 Ağustos 1999 Depreminde on binlerce hemşerimizi kaybettik. Bir daha bu acıyı yaşamak istemiyoruz. Bu amaçla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’yle işbirliği gerçekleştiriyoruz. Sahip olduğumuz 26 adet deprem ölçüm...