07 / 05 / 2024

kocaeli büyükşehir altyapı yatırımları

kocaeli büyükşehir altyapı yatırımları

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye 87 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıyor,

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

İki büyük şehir arası mesafe 80 dakika olacak! Bakan Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara- İstanbul arası yüksek hızlı tren müjdesi verdi ve iki büyük şehir arası mesafenin 80 dakika olacağını açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hasar tespiti için İzmir'e mühendis gönderdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespiti çalışmaları için 6 inşaat mühendisini bölgeye gönderdi. 

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Kocaeli Büyükşehir’den Sağlık Bakanlığı'na arsa tahsisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 9 maddeli olağanüstü meclis toplantısı Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor

Kocaeli Büyükşehir, kepenk indiren iş yerlerinden kira almayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs mücadelesi kapsamında iş yerlerini kapatan işletmecilerden kira almayacaklarını açıkladı.

kocaeli büyükşehir altyapı yatırımları Haberi

kocaeli büyükşehir altyapı yatırımları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Derince ilçesinin altyapısını yenilemek ve şebeke scadasına uyumlu hale getirmek için 400 km uzunluğunda altyapı hattının yenileme çalışmalarına başladı. İlçe merkezindeki bütün mahallelerin altyapısının yenileneceği çalışmalar, iki buçuk yılda tamamlanacak ve 87 milyon liraya mal olacak.



ALTYAPIDA HUMMALI ÇALIŞMALAR


Kocaeli genelinde 15 bin km uzunluğunda içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısı işleten İSU Genel Müdürlüğü, bu hatların 8 bin 300 km’ sini geçen 12 yılda yeniledi. Altyapı hatlarının scada sistemi ile elektronik olarak online takip eden İSU, il genelinde 35 ayrı projenin inşaat çalışmalarını da sürdürüyor. İzmit ilçesinde kayıp kaçakların azaltılması için içme suyu şebeke scadası inşa çalışmasını önemli oranda tamamlayan ve kayıp kaçak oranını azaltan İSU, 2017 yatırım programı kapsamında Derince ilçesinin altyapısını yenilemek...