02 / 05 / 2024

Kocaeli Çağdaşkent ağaçlandırma

Kocaeli Çağdaşkent ağaçlandırma

Çayırova Çağdaşkent Mesire ve rekreasyon alanı 2 etap ağaçlandırma çalışmalarıyla genişletiliyor. Kentteki alan bakımından en geniş yerlerden biri olan Çağdaşkent mesire alanı, yakın gelecekte ormana dönüşecek

Borç yapılandırma 50 milyarı aştı! Elinizi çabuk tutun

Kamu borçlarına yapılandırmak isteyen vatandaşların başvuruları devam ediyor. Şu zamana kadar 1,5 milyon mükellef yapılandırma için başvurusunu yaptı.  Toplam yapılandırma bedeli 50 milyar TL'nin üstünde seyrederken 1,6 milyarlık tahsilat olduğu açıklandı.

Vatandaşın banka borçlarına yapılandırma çağrısı!

Tüketicilerin ve şirketlerin bankalara borçları son bir yılda 1'er trilyon lira arttı. Tüketicilerin kredi kartı borçlarına çeviremez hale geldiği belirtilirken bu alanda da bir yapılandırma yapılması çağrısı geldi.

MTV borçları da siliniyor mu? Yapılandırma nasıl olacak?

Devlete olan borçları kapsayan ve ‘Cumhuriyet tarihinin en büyük yapılandırma paketi’ olarak duyurulan paketin kapsamında neler olacağı, geçmişte borcu olan pek çok vatandaş tarafından merak ediliyor.  Araç sahibi olanlar ise her yıl  ocak ayında ilk taksit ödemesi yapılan  Motorlu Taşıtlar Vergis

Yapılandırmada başvuru tarihi belli oldu mu, yapılandırma başvurusu nereye yapılacak? İşte yapılandırmada son dakika

Beştepe’de dün yapılan Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni yapılandırma paketinde detaylar da belli olmaya başladı. Peki bu yapılandırma başvurularıyla ilgili tarih açıklandı mı, yapılandırma başvurusu nerelere yapılacak? İşte yanıtı.

Binlerce kişiyi ilgilendiren yapılandırma için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok önemli çağrı!

Seçimler öncesi hükümetten özellikle küçük esnaf ve KOBİ’leri ilgilendiren önemli bir adım daha atıldı. Buna göre, devlete olan prim borcu, vergi ve cezalara yapılandırma geliyor. İşte Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı bu yapılandırması için hükümete onbinlerce esnafı heyecanlandıracak bir çağrı geld

TEDAŞ’a borcu olanlara yapılandırma müjdesi! Ayrıca O borçların tamamı da silinecek!

TEDAŞ’a borcu olan milyonlarca elektrik tüketicisini sevindiren müjdeli haber geldi. Yapılandırma imkanı tanınmasının yanı sıra şartlara karşılayan binlerce abonenin borçları da siliniyor. İşte haberin ayrıntıları…

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Borcu olanlara yapılandırma ve taksit müjdesi geldi! Dikkat 60 aya kadar...

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, 31 Aralık 2020 ve ondan öncesi vadeli kredi borcu olan ortaklara tek bir seferde ya da taksitlendirme suretiyle yapılandırma müjdesi verdi.

Milli Emlak 1.703 adet hazine arazisini satışa sundu!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 22 şehirde yüksek katma değerli tıbbi ve aromatik bitkiler ile süs bitkileri yetiştirmek için toplam 83 taşınmazı, 23 kentte ise ağaçlandırma amacıyla toplam 104 taşınmazı kiraya vermek için ilan verdi.

Özel ağaçlandırma yapmak isteyene devletten arazi desteği!

Özel ağaçlandırma yapmak isteyenlere OGM büyük bir fırsat sunuyor. Bozuk ve açıklık vasıftaki devlet ormanlarında yapılacak özel ağaçlandırma ve imar ihya başvuruları için müracaatlar başladı. Başvurular Nisan ayı boyunca e-Devlet üzerinden yapılacak.

Özel ağaçlandırma sistemi ile kıyılar imara mı açılıyor?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Saygı Öztürk bugünkü köşesinde özel ağaçlandırma yönetmeliğini kaleme aldı.

SGK'dan vatandaşa önemli uyarı! Son gün 1 Şubat!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borcu yapılandırma başvuruları hala devam ediyor. İdari para cezaları, iş ve mesleki hastalık cezalarının da yer aldığı yapılandırma kapsamında başvurular için son tarih 1 Şubat olarak açıklandı.

31 Ağustos milat olacak: 500 milyar liralık yeniden yapılandırma!

Toplam 500 milyar liraya ulaşan yeniden yapılandırma düzenlemesi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. Düzenlemeye göre yeniden yapılandırılacak borçlarda milat 31 Ağustos 2020 olacak.

Kocaeli Çağdaşkent ağaçlandırma Haberi

Kocaeli Çağdaşkent ağaçlandırma


Büyükşehir Belediyesi Çayırova Çağdaşkent mesire alanında hummalı bir ağaçlandırma çalışması yürütüyor.


Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Çayırova Çağdaşkent Mesire ve rekreasyon alanı 2 etap ağaçlandırma çalışmalarıyla genişletiliyor. Kentteki alan bakımından en geniş yerlerden biri olan Çağdaşkent mesire alanı, yakın gelecekte ormana dönüşecek. Alanda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil alanlar Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, ağaçlandırma yapıyorlar.

200 BİN AĞAÇ

Mesire alanının çalışma yapılan bölümüne, iklim şartlarına uyum sağlayabilen toplam 128 bin adet farklı türede ağaç dikiliyor. Mesire alanında 200 işçi ve pek çok iş makinesi hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Alanda ağaçlandırmanın yanı sıra damlama sulama sitemi de kuruluyor. Toplam 700 dönüm alana sahip olan mesire alanında yaklaşık 200 bin ağaç yer alıyor. Ağaçlandırma çalışmasının yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.



Manşet...