04 / 05 / 2024

Kocaeli Darıca çalışmaları son durum

Kocaeli Darıca çalışmaları son durum

Kocaeli Darıca Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt, yama, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Şehrin değişik mahallelerinde süren çalışmalar sonucu Darıca adeta şantiye alanına döndü.

Gebze - Darıca Metrosu'nda son durum ne? Gebzeliler bitmeyen inşaata tepkili!

2018'deki seçim vaadi olan Gebze - Darıca Metrosu'nun ne zaman tamamlanacağı merak konusu olurken, vatandaşlar yıllardır süren inşaata tepki gösteriyor. İşte o metro hattının çalışmalarındaki son durum...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Darıca Millet Bahçesi'ne 3. etap geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın, Darıca’da yaptığı gözlemlerde millet bahçesine ilişkin müjde verdi. Büyükakın, Darıca Millet Bahçesi'nin 3. etabında çalışmaların 2022'de başlayacağını söyledi.

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcı Sadık Uysal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Gebze-Darıca Metro Hattı 2023'te açılıyor!

Kocaeli Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze-Darıca Metro Hattı'nın, Gebze ve Darıca arasında kalan bölümünün 2022 yılı sonunda, tamamının ise 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

Darıca kentsel dönüşüm projesinde tapular teslim edildi!

Kocaeli Darıca'da hayata geçen kentsel dönüşüm projesi dahilinde tapular hak sahiplerine teslim edildi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla hızla sürdürülen ve depreme dayanıksız binaların yıkımıyla başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, meyvelerini veriyor. Erguvan Evleri'nin teslimleri yapıldı.

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı!

Kocaeli İzmit'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çalışmalar başladı. Çalışmalar dahilinde ilk yıkım işlemi gerçekleşti.

Kocaeli Darıca'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Kocaeli'ye bağlı Darıca'da inşaatın iskelesi çökmesi sonucunda bir işçi yaralandı. 

Kocaeli Darıca çalışmaları son durum Haberi

Kocaeli Darıca çalışmaları son durum

Bayramoğlu ada içerisinde başlanan çalışmalarla ada içinin tamamının parke taşlarla örüleceğini belirten Başkan Şükrü Karabacak, ''Bayramoğlu alt yapısıyla, üst yapısıyla, yeni yaşam merkezleriyle bambaşka bir görünüme kavuşacak. Bütün bu çalışmalarımızı en geç 2016 yılı mayıs aylarına yetiştireceğiz'' sözünü verdi.



PELİTLİ'DEN DAHA YAKIN 

Darıca Belediyesi uzun süredir ilçenin gündemini meşgul eden mezarlık sorununu çözüme kavuşturarak, ilçeye uzun yıllar hizmet edecek Gebze Balçık Ki/Vndeki 570 dönümlük yeni mezarlık alanını hizmete açacak.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yapılan görüşmeler neticesinde Gebze Balçık Köyü ndeki 570 dönümlük mezarlık alanı Darıca Belediyesi'ne tahsis edilirken, bir süredir cenazelerini Gebze Pelitli Köyü ne gönderen Darıcalılar Balçık Köyü ndeki mezarlık alanının düzenleme çalışmalarının ardından cenazelerini buraya defnedecek. 


MEZARLIK SORUNUNA SON 

Darıca Belediyesi'ne devri yapılan Gebze Balçık Köyü'ndeki 570 dönümlük yeni mezarlık alanında...