02 / 05 / 2024

Kocaeli Dilovası arsa ihalesi

Kocaeli Dilovası arsa ihalesi

Dilovası Belediye Başkanlığı, Dilovası İlçesi, Çerkeşli Köyü'ndeki gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 8 Şubat'ta yapılacak gayrimenkulün toplam bedeli 5 milyon 624 bin 682 TL olarak belirlendi.

Kocaeli'deki 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satışa çıkıyor! 

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ait 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Peki Kocaeli'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare;? Fiyatları ne kadar? 

Kocaeli’de devletten satılık arsa ve araç! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kocaeli’de yer alan arsa ve araçları satışa çıkarttığını ilan etti. İlanda peşin ödemelerde yüzde 20 indirdim sağlanacağı aktarıldı.

Dilovası'nda 357 metrekarelik arsa satışa çıkıyor! İhalesi 6 Aralık'ta! 

Kocaeli Dilovası'nda yer alan 357 metrekarelik arsa satılıyor. Peki Dilovası'ndaki arsanın fiyatı ne kadar?

TOKİ Kocaeli'de 24 ay vadeyle arsa ve arazi satıyor! 39 gayrimenkul için geri sayım başladı! Arsa alacaklara müjde!

TOKİ Kocaeli'de 39 adet arsa ve araziyi 24 ay vadeyle satıyor. Peki KDV'den muaf arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çayırova Belediyesi Kocaeli'de arsa satacak! Fiyatı adeta dudak uçuklatıyor!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da yer alan 3 bin 42 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 18 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Orman Genel Müdürlüğü Kocaeli Başiskele'de arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.616 metrekare alana sahip.

Kocaeli Derince'de 5 konut, 2 büro ve 9 arsa satılıyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Kocaeli Derince Belediyesi, Kocaeli ili, Derince ilçesinde yer alan 5 konut, 2 büro ve 9 arsa olmak üzere 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

Başiskele Belediyesi'nden Kocaeli'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı ve konut dışı kentsel çalışma alanı olarak belirtildi.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Halk GYO tarafından Kocaeli Dilovası'nda hayata geçirilen Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

Kocaeli Dilovası'nda 15 bin 188 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı resmen dudak uçuklattı! 

Kocaeli Dilovası Belediyesi, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Diliskelesi Mahallesi'nde yer lan arsayı satıyor. Peki Dilovası'nda yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de 24 taksitle 8 arsa ve 10 iş yeri satılıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf!

Kocaeli Valiliği Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, İzmit, Kartepe, Gölcük, Körfez ve Kandıra ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 10 adet işyerini satıyor. İŞte tüm merak edilenler...

Kocaeli Dilovası arsa ihalesi Haberi

Kocaeli Dilovası arsa ihalesi

Dilovası Belediye Başkanlığı, Dilovası İlçesi, Çerkeşli Köyü'ndeki gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 8 Şubat'ta yapılacak gayrimenkulün toplam bedeli 5 milyon 624 bin 682 TL olarak belirlendi.


GAYRİMENKUL SATILACAKTIR


Dilovası Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Dilovası Belediyesine ait Tapuda Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, Çerkeşli Köyü, G23a17d4a Pafta, 632 Ada, 11 Parselde bulunan 8035,26 m2 arsa. Belediyemiz İmar Planında Sanayi Depolama Alanı olarak gözükmekte olup, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a Maddesi uyarınca kapalı teklif usulü ile İhaleye çıkarılmıştır.

2 - İhale 08/02/2017 Çarşamba günü Saat: 11:30’de Dilovası Belediyesi Hizmet Binası Encümen toplantı salonunda yapılacaktır.

3 - İhaleye katılacak isteklilerin aşağıda belirtilen şartları taşıması ve istenen belgeleri ibraz etmesi gerekmektedir.

Gerçek Kişiler İçin:

A. Noter tasdikli imza sirküsü,

B. İkametgâh belgesi,

C. Nüfus cüzdanı örneği,

D. Vekâletname ile katılacaklar için noter tasdikli...