14 / 05 / 2024

Kocaeli Dilovası çalışmalar

Kocaeli Dilovası çalışmalar

Kocaeli Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Yol Yapım ve Onarım ekipleri, kaldırım, asfaltlama ve yama çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmalarda kaldırım kenarlarında bulunan fidan ve erişkin ağaçların kenarları özenle yapılarak koruma altına alınıyor.

O ildeki yapı stoku riskli mahallede yıkım çalışmaları başladı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Kocaeli'de yapı stoku açısından riskli bölgeler arasında yer alan Derince ilçesi Deniz Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı...

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcı Sadık Uysal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı!

Kocaeli İzmit'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çalışmalar başladı. Çalışmalar dahilinde ilk yıkım işlemi gerçekleşti.

Kocaeli Dilovası kura sonuçları 10 Haziran 2021!

Kocaeli Dilovası kura sonuçları 10 Haziran 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kocaeli Dilovası kura sonuçları 10 Haziran 2021 ve proje detayları...

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmalarına başladı.

Kocaeli Dilovası alt gelir başvuru tarihleri ve şartları 2019!

Kocaeli Dilovası alt gelir başvuru tarihleri ve şartları 2019 haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Kocaeli Dilovası TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Kocaeli Dilovası TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 adet konuta yer veriliyor.

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Kocaeli Dilovası çalışmalar Haberi

Kocaeli Dilovası çalışmalar

Kocaeli Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Yol Yapım ve Onarım ekipleri, bu sefer de ilçenin Diliskelesi Mahallesi 712. Sokakta kaldırım, asfaltlama ve yama çalışmalarına başladı. TELEKOM, İSU ve PALGAZ’ın çalışmalarıyla zarar görmüş ve kaldırım ve bordürler taşlarının değişik nedenlerle bozulmasından dolayı ekipler çalışmalarını 712. Sokaktan itibaren başlatıldı. Yapılan çalışmalarda kaldırım kenarlarında bulunan fidan ve erişkin ağaçların kenarları özenle yapılarak koruma altına alınıyor.


Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçenin genelini bir bütün olarak ele aldıklarını, hizmet önceliği ve aciliyet gerektiren çalışmaları oluşturulan ekiplerin özverili çalışmalarıyla yapıldığını söyleyerek “İlçemizi bir bütün olarak ele aldık ve çalışmalarımız aralıksız devam edecek”...