27 / 04 / 2024

Kocaeli Dilovası kıyı kesimi imar planı

Kocaeli Dilovası kıyı kesimi imar planı

Daha önce Danıştay 6. Dairesince kısmi olarak iptal edilen Kocaeli Dilovası Dilüstü Mevkinde Kıyı Kesimi revizyon uygulama imar planı değişikliği 2 Mayıs 2014 tarihinde askıya çıkacak...

Kocaeli Dilovası'nda arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsa öyle bir fiyata satılıyor ki....

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Dilovası ilçesi, Muallim Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecek.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Kocaeli'de köy tesisleri imece usulü inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce köylerde ihtiyaç duyulan malzemelerin temini hızla sağlanırken, işçilik için imece usulü bir araya gelen köylüler ise yaşam alanlarını canlandıracak yapıları inşa ediyor.

Kocaeli Çerçili Köy Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesi Çerçili Mahallesi’ndeki eski köy okulunu konağa dönüştürdü.

TOKİ Kocaeli Dilovası projesinin inşaatı başlıyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası Köseler Mahallesi'ne yapılacak konutların inşasına başlanıyor.Proje 82 milyon liraya mal olacak...

Kocaeli Topluca Köy Konağı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Topluca Köy Konağını baştan aşağı yenileyerek hizmete açtı.

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kocaeli Dilovası alt gelir başvuru tarihleri ve şartları 2019!

Kocaeli Dilovası alt gelir başvuru tarihleri ve şartları 2019 haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Kocaeli'nin bir yıllık emlak raporu!

Merkez Bankası'nın 25 Temmuz'da politika faizinde yaptığı indirim ve diğer bankaların gerçekleştirdiği faiz indirimi sonrasında Kocaeli'de emlak piyasası hareketlendi. İşte Kocaeli'nin bir yıllık emlak raporu...

Kocaeli Hacımazlı Köyü'ndeki eski okul binası yenilendi!

Geçtiğimiz yıllarda taşımalı eğitime geçen Kandıra Hacımazlı Köyü’nün eski okulu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla baştan aşağı yenilendi.

Kocaeli'deki Mutlu Köy Yaşam Merkezi çürümeye terk edildi!

Kocaeli’de 2 yıl önce hayata geçirilen milyonluk Mutlu Köy Yaşam Merkezi projesi adeta çürümeye terk edildi.

Kocaeli Dilovası'nda 8,1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli Dilovası Köseler Köyü'nde yer alan gayrimenkul Kocaeli Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8 milyon 113 bin TL bedelle satılıyor. Söz konusu taşınmaz 10 Temmuz'da ihale edilecek.

Kocaeli Dilovası'nda 8,1 milyon TL'ye satılık arsa! 

Kocaeli Dilovası Köseler Köyü'nde yer alan taşınmaz 8 milyon113 bin TL bedelle satışa sunuluyor. Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından satışa sunulan taşınmazın ihalesi 10 Nisan'da yapılacak. 

Kocaeli Dilovası kıyı kesimi imar planı Haberi

Kocaeli Dilovası kıyı kesimi imar planı


Kocaeli Dilovası Dilüstü Mevkinde yer alan, bakanlık tarafından 15 Aralık 2008 tarihinde onaylanan, Danıştay 6. Dairesince  kısmi olarak iptal edilen ve 1/1000 ölçekli ilave liman alanı dolgu uygulama planında yer verilmeyen  Gebze Orhangazi  İzmir Otoyolu İmar Planının  ve Karayolları Genel  Müdürlüğü’nce öngörülen  güvenlik mesafelerinin dava konusu imar planına işlenmesi için hazırlanan 1/5000 ölçekli  nazım ve 1/1000 ölçekli  Revizyon Uygulama İmar Planı teklifinin  Bakanlık Makamının 14 Kasım 2013 tarih ve 20182 sayılı Makam Olur’u ile onaylandığından bahisle onaylanan planların 1 ay süreyle askıya çıkarılması istenmiş olup bakanlık tarafından söz konusu imar planları  ve Plan Açıklama Raporları  02.05.2014 Cuma gününden itibaren 1 ay süreyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Valilik Binası Kat:2, 132 nolu odada askıya çıkarılıyor.



İlgili yazı için