13 / 05 / 2024

Kocaeli emlak ile mamak inşaat

Kocaeli emlak ile mamak inşaat

Mamikler İnşaat yetkilisi Haluk Mamik ile Kocaeli Emlak'tan Eylem Büyük bir araya geldi, yapılan projelerle ilgili inşaatları gezdi, fikir alışverişinde bulundu. İnşaat yetkilileri bir araya gelip satış turu attı.

İmar planlarındaki hata emlakçı ile ev almak isteyeni karşı karşıya getiriyor!  Vatandaşı dolandırıyormuşuz gibi oluyor!

Antalya'da, kent imar planlarının hazırlandığı dönemlerde yapılan hata emlakçılar ve almak isteyenleri tapuda karşı karşıya getiriyor.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı e-ihale usulü ile satıyor. İşte o satışla ilgili merak edilenler...

TOKİ Kocaeli projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam tamına 534 ucuz konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli projesinin ihale tarihini de resmen duyurdu. İşte TOKİ Kocaeli projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! 1.000'in üzerinde yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kocaeli projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Kocaeli projesi ile ilgili detaylar...

Emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Ev satın alınırken bir emlakçı ile çalışılması halinde alınan hizmet karşılığında komisyon ödenmesi gerekiyor. Peki, emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Kocaeli’de Kasım ayında 4 bin 499 konut satıldı!

2021 Kasım ayında Kocaeli'nde  4 bin 499 konut satışı gerçekleşti. Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, kent genelinde  konut yatırımlarının arttığını söyledi.

Emlakçılık yapmak için hangi şartlara sahip olunmalı?

Emlak sektörünün en etkin aktörleri emlakçılar. Çoğu zaman emlakçı ile kiralayan veya emlakçı ile gayrimenkul satın alan arasında sorunlarla karşılaşılabiliyor. Peki taraflar arasında alım ve satım sürecinde neler yapılmalı? Herkes emlakçılık yapabilir mi?

Ev alacaklar ve satacaklar dikkat!

Emlakçı ile konut alma ya da satma sürecinde karşı karşıya geldiğinizde gerek emlakçının gerekse sizin dikkat etmeniz ve hassas davranmanız gereken noktalar bulunuyor. 

Altın Emlak Temeltaş ile proje satışı yapacak!

Altın Emlak ile Temeltaş Gayrimenkul Geliştirme şirketleri markalı proje satışında işbirliği gerçekleştiriyor. Yakın zamanda lansmanı gerçekleştirilen “Altın Proje” ile, Altın Emlak müşterileri 20 farklı proje hakkında detaylı bilgi alabilecek, yatırım yapacak.

Emlakçı ücreti hangi durumlarda ödenir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Daire almak için, emlakçı ile bir daireyi gezdim. Birkaç daire gezdikten sonra yakınım, daire önerdi, beğendim, aldım. Evleri gezdiren emlakçı, dairenin kendi alanı içinde bulunduğu iddiası ile ücret talep ediyor. Ücret talebi hukuki mi?' sorusunu cevapladı.

Kocaeli'de ev sahipleri boş dairelerinin aidatını ödüyor!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu , pandemi nedeniyle boşalan evlerin aidatlarının ev sahipleri tarafından ödendiğini dile getirdi. 

Korsan emlakçılara dikkat!

Bankaların konut kredilerinde düşük faiz oranı kampanyalarını hayata geçirmesiyle beraber, ev sahibi olma hayalini kuranlar harekete geçti. Bazı vatandaşlar korsan emlakçılar yüzünden mağdur oldu. Emlak Danışmanı Ömer Boğa, sertifikalı emlakçı ile iş yapılması gerektiğini belirtti...

Kocaeli emlak ile mamak inşaat Haberi

Kocaeli emlak ile mamak inşaat

Kavan İnşaat, Mamik Grup ve Orka Grup ortaklığında yapılan Orka Life hızla yükseliyor. 201 6 teslim taahhüdü verilen Orka Life, Ağustos 201 5'de teslime hazırlanıyor. Büyük kısmı satılmış olan sitede alıcılar erken teslim sevinci yaşayacak. Yuvacık Tınaztepe'de bulunan sitenin sosyal donatılarıysa saymakla bitmiyor. Aykut Yunus Kavan'ın da iştirak ettiği Orka Life turu sonrasında Eylem Büyük, ikamet için özellikli bir site arayanların yönlenmesi için ideal bir site olduğunu dile getirdi. 


MAMİK KONAKLARI BAŞLADI

Mamikler inşaat'ın tek başına üstlendiği Mamik Konakları, Eylem Büyük'ün ikinci ziyaret adresi oldu. Projeleri çizilmiş ve yeni başlayan site Yeniköy mevkiinde, Ness ve WelIborn otellerine oldukça yakın. 1 39 metrekare - 197 metrekare arasında değişen 3 + 1, 4+1 daire ve 4+1 villa seçeneklerinden oluşan Mamik Konaklan; merkeze 1...