05 / 05 / 2024

kocaeli hafriyat cezası

kocaeli hafriyat cezası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi encümen toplantısında, yönetmeliği ihlal ettiği belirlenen işletmelere 744 TL idari hafriyat cezası uygulandı.

Kocaeli'nde kaçak hafriyata 7 milyon TL ceza kesildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yaptığı çalışmalarla kaçak hafriyat dökmek isteyenlere 7 milyon 127 bin TL’lik para cezası kesti...

Kocaeli'de konut dolandırıcılığı için 134 yıl hapis istemi!

Kocaeli Başiskele'de konut sahibi yapma vaadiyle para aldıkları 11 kişiyi evlerini teslim etmeyerek dolandırdıkları ileri sürülerek tutuksuz yargılanan inşaat firması sahibi Arif Mutlu ile eski eşi ve sevgilisi için, toplam 134 yıl 2 ay hapis ve 391 bin 496 lira para cezası verildi.

Güvenlik önlemi almayan firmalara hafriyat cezası!

İzmit Belediyesi Encümeninde Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak’ta inşaat çalışmasında bulunan hafriyat alanında çalışmalarda bulunan bir firmaya güvenlik eksikliğinden dolayı 3 bin 757 TL para cezası kesildi.

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli'de yeni hafriyat sahaları açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na bağlı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından İzmit ve Kartepe İlçelerinde yeni hafriyat sahası açıldı.

Balıkesir heyeti Kocaeli projelerini yerinde inceledi!

Büyükşehir belediyeleri çalışmaları kendi belediyelerinde uygulayabilmek amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teknik geziler düzenliyor, bu kapsamda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığıekipleri, Hafriyat Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti

Kocaeli'de kaçak hafriyat operasyonu!

Kocaeli'de ‘’Hafriyat Yönetim Bilgi Sistemi’’ ile entegre çalışan Hafriyat Araçları Uydu Takip Sistemi sayesinde 7/24 takip edilen hafriyat alanlarına kaçak olarak döküm yapmak isteyen kamyonlara baskın düzenleniyor.

Ankara'da izinsiz harfiyat dökümüne para cezası kesilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yetkilendirdiği Ankara Büyükşehir Belediyesi, izinsiz olarak hafriyat dökümü yapan kişi ve kurumlara 139 bin TL'ye kadar para cezası kesecek

Gebze’ye 800 bin metreküplük hafriyat alanı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli Gebze’de yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahası açılacak.

Kocaeli'de işletmelere 744 TL idari hafriyat cezası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi encümen toplantısında, yönetmeliği ihlal ettiği belirlenen işletmelere 744 TL idari hafriyat cezası uygulandı.

Kocaeli'de kaçak hafriyat dökenlere 418 bin TL ceza!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni’nde hafriyat atıkları nedeniyle kişi ve kurumlara kesilen para cezaları onaylandı. Yasayı ihlal edenler hakkında ağustos ayında toplam 418.509 TL idari işlem uygulandı

Ankara'da kaçak hafriyat dökene ağır cezalar geliyor!

Yaptırım yetkisinin Büyükşehir'e devredilmesiyle hükümlere aykırı hareket eden, kaçak hafriyat, moloz ve inşaat yıkıntı atıkları döken kişilere 46 bin 501, kurum ve kuruluşlara ise 139 bin 503 TL para cezası uygulanacak.

Gebze ve Körfez’de yeni hafriyat alanları açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından Gebze Tavşanlı Mahallesi Taşocakları Mevkii ve Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yeni hafriyat alanları açıldı...

Gebze ve Körfez'de yeni hafriyat sahası açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahaları açıldı.

kocaeli hafriyat cezası Haberi

kocaeli hafriyat cezası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi encümen toplantısında, yönetmeliği ihlal ettiği belirlenen işletmelere 744 TL idari hafriyat cezası uygulandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hafriyat denetimlerinde göz açtırmıyor. Büyükşehir teknik ekipleri, Jandarma Kolluk Kuvvetleri ve Zabıta memurlarınca haftanın her günü, gece gündüz ’2 bin 872 Sayılı Çevre Kanunu’nun ve Hafriyat Toprağı İnşaat Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine istinaden hafriyat toprağı, inşaat yıkıntı atığı denetimleri yapılıyor. Denetimlerde mevzuata aykırı hareket eden beş kişiye ve iki firmaya Büyükşehir Encümenince toplam 744 bin TL idari para cezası uygulandı.

Denetimler sonrası Gebze bölgesinde mevzuata aykırı olarak hafriyat, inşaat yıkıntı atıkları döken, döktüren ve taşıyan iki şahsa, kanunu ve yönetmeliği üç yıl içerisinde iki kez ihlal ettiği için 46 bin 500 TL’ nin bir katı oranında artırılarak 93 bin TL...