07 / 05 / 2024

kocaeli Hürler Caddesi kestirme yol

kocaeli Hürler Caddesi kestirme yol

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele’de çalışma yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri Kullar ve Yuvacık’ı birbirine bağlayan Hürler Caddesi’nde (Ortadil Yolu) kestirme yol yapıyor.

1936 yılında Hocapaşa'da yedi taksitle satılık arsa!

1936 yılından İstanbul Hocapaşa'da Hüdavendigar Caddesi'nde Şahinpaşa oteli yanındaki arsa yedi taksitle satılıyormuş.

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Niyazi Uçak tarafından kuruldu.

Kocaeli'de kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Olası bir depreme karşı Kocaeli'de çalışmaların hızlandığını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yapılan çalışmaları anlattı. 

Kocaeli'de inşaattan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir inşaattan hırsızlık yaptığı iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı.

Binali Yıldırım demek, proje demektir!

Partisinin Küçükçekmece Hürriyet Caddesi'ndeki seçim noktasını ziyaret eden AK Parti İBB Başkanı Adayı Yıldırım, "İstanbul’da büyük projeleri gerçekleştirdik. Binali Yıldırım demek tecrübe demektir. Binali Yıldırım demek, proje demektir" dedi...

Esenyurt City Forever Sitesi'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 9 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kocaeli Namazgâh Kültür Merkezi açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Namazgah Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Kocaeli'deki Hünkar Çayırı'na yol mu açıldı?

Kocaeli Gebze'deki Hünkar Çayırı'na 1. derece sit alanı olmasına rağmen yol açıldığı iddiasına, alanın özelleştirme kapsamından çıkarılmasına ve kullanımına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Kocaeli'de konut fiyatları hızla artıyor!

Gelişen bölgeler arasında sayılan Kocaeli'de konut fiyatlarında hızlı bir artış gözlemlendi. Peki Kocaeli'nde konut fiyatlarının bu kadar hızlı artmasının nedeni nedir? Sorunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Kocaeli Lütfü Hınçal Çok Amaçlı Spor Salonu tanıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Karamürsel İmam Hatip Lisesi yanında hayata geçirdiği Lütfü Hınçal Çok Amaçlı Spor Salonu’nun tanıtımı yapıldı.

Kocaeli Halide Edip Adıvar Caddesi yenileniyor!

Kent genelinde yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı düzenlemeleri gerçekleştiriyor.

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul!

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul yapılıyor. 4 kattan oluşacak Villam İlköğretim Okulu 4 Mart 2018'de teslim edilecek.

kocaeli Hürler Caddesi kestirme yol Haberi

kocaeli Hürler Caddesi kestirme yol


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele’de çalışma yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri Kullar ve Yuvacık’ı birbirine bağlayan Hürler Caddesi’nde (Ortadil Yolu) kestirme yol yapıyor. Çalışmayla Kocaeli Üniversitesi Diş Fakültesi Hastanesi ulaşım daha kolay olacak.


600 METRE YOL


Kullardan kestirme bir şekilde Diş Fakültesi Hastanesi’ne ulaşmak isteyen vatandaşlar çalışmanın tamamlanmasıyla bu yolu kullanabilecek. 600 metre uzunluğundaki yol bölümü 8 metre genişliğinde yapılıyor. Caddenin bir tarafı 4 buçuk metre genişliğinde bisiklet ve yürüyüş yolu, diğer tarafı 2 buçuk metre bisiklet ve yürüyüş yolu olarak uygulanıyor.


2100 TON ASFALT


Yol imalatının tamamlandığı kısma bin 400 ton asfalt serildi. Çalışmanın yapıldığı yol bölümüne toplam 2 bin100 ton asfalt serilecek. Devam eden çalışmada yürüyüş yolunun uygulamaları devam ediyor. Hürler Caddesi’nde (Ortadil Yolu) Yuvacık’a ulaşımda...