29 / 04 / 2024

Kocaeli Namazgâh Kültür Merkezi açıldı!

Kocaeli Namazgâh Kültür Merkezi açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Namazgah Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.



 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi ve Kandıra Belediyesi’nin ortaklaşa olarak hayata geçirildiği Namazgâh Kültür Merkezi ile Tematik Parkın tanıtım programı ile iftar programına katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve KEFEK Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Eski Sağlık Bakanı Kazım Dinç, AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in yanı sıra ilçe sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği tanıtım programında açıklamalar yapan Karaosmanoğlu, “Dünyada dökülen kan bizi üzüyor. Bu kan da en çok İslam coğrafyasında akıyor. Sadece kendilerini düşünen Batı medeniyetinin aksine bizim medeniyetimiz şefkat ve merhamet medeniyetidir. Biz insanlığa rehber ve model olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


AÇILIŞI YAPILDI

Programda açıklamalar yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ise Namazgâh Kültür Merkezi ile Tematik Parkı kentin önemli bir ihtiyacını gidereceğini belirterek, "Bizler vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için hizmet üretiyoruz. Sizlerin kent içinde daha huzurlu yaşaması bizlerin iyi hizmetler yaptığımızı ortaya koyuyor. Büyükşehir Belediyesi Balkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da destekleriyle kentte artık vatandaşlarımız daha huzurlu. Bu doğrultuda çalışmalarımızı daha da artırarak sürdüreceğiz.” dedi. Konuşmaların ardından iftar yemeği ve Kültür Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.
 


Geri Dön