06 / 05 / 2024

kocaeli İMES OSB genişletilecek mi

kocaeli İMES OSB genişletilecek mi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "İMES OSB’nin genişletilmesi ve üretime daha fazla katkı verme durumu var. Bizler de bu atılımı destekliyoruz ve yatırımın en kısa sürede hayata geçirilmesini istiyoruz." dedi.

Gebze-OSB metro hattı 2023'te hizmete açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 2023 senesinde Gebze-OSB metro hattının hizmete açılacağını dile getirdi.

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu 2022'de tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu'nda devam eden Gebze merkez arasındaki kısmın 2022 yılında tamamlanacağını kaydetti. 

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'na ilişkin "Metro projemiz çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapımını bakanlığımıza devir ettiğimiz Metro projesini yakından takip ediyoruz. İnşallah 2023 yılına yetişe

Kocaeli'deki OSB’lerde virüs merkezi kuruldu!

Kocaeli’nde faaliyette bulunan OSB’lerin çalışanlara COVID-19 testi yapılmasıyla ilgili talebi karşılık buldu. Kocaeli Sanayi Odası ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile Kocaeli’deki OSB’lerde çalışanlara virüs taraması yapılacak.

Kandıra Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde altyapı inşaatına başlanan Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek.

Gebze OSB-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

Kocaeli'de inşaatına başlanılması planlanan Gebze Organize Sanayi Bölgesi (OSB)-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nın yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

Dilovası OSB’de 24 milyon liralık 4 arsa satılacak!

Kocaeli’nin en önemli sanayi kuruluşlarından olan Dilovası OSB’de milyonluk arsa satılacak. 4 parsel üzerinde bulunan arsanın satış bedeli 24 milyon 206 bin 394 TL olarak belirlendi.

Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul ve Kocaeli arasında 1 milyon insanı trafik stresinden kurtaracak olan ve yatırım tutarı 5 milyar lirayı bulan Gebze OSB-Darıca Sahil Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Yalova İMES OSB'den yatırımcılara yüzde 40 indirim!

Yalova İMES OSB, arazi alım ve kamulaştırma maliyetlerinin belirginleşmesi, borçlanma ve mevduat faizlerinin yüksekliği sebepleriyle yatırımcılara yüzde 40 indirim yapılacağını açıkladı.

Gebze OSB-Darıca Sahil Hattı için bin 500 ağaç taşındı!

Kocaeli metrosunun ilk ayağını oluşturan ve ekim ayında temeli atılan Gebze OSB-Darıca Sahil Hattı'ndaki çalışmalar hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, 2 bin 500 ağacın taşındığı açıkladı.

İMES OSB genişletilecek mi?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "İMES OSB’nin genişletilmesi ve üretime daha fazla katkı verme durumu var. Bizler de bu atılımı destekliyoruz ve yatırımın en kısa sürede hayata geçirilmesini istiyoruz." dedi.

Türkiye’nin ilk akıllı OSB'si Yalova’da inşa edilecek!

Türkiye’nin ilk akıllı sanayi bölgesi Yalova’da inşa ediliyor. İMES’in öncülük ettiği OSB; nitelikli altyapısı, eşsiz donatıları ve kullanacağı teknolojiyle yatırımcılara kusursuz bir üretim altyapısı sunuyor.

Kocaeli'de bulunan OSB'ler meclise konu oldu!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli'de bulunan büyük sanayi kuruluşlarına, OSB'lere ve ilin son altı yıldaki imalat sanayi ve dış ticaret verilerine ilişkin soru önergesi hazırladı...

kocaeli İMES OSB genişletilecek mi Haberi

kocaeli İMES OSB genişletilecek mi

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli-Gebze VI. Makine İhtisas Organize Sanayi (İMES) Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay ve yönetimini makamında ağırladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, birliktelikte yatırımları büyütme ve üretimleri artırmak için gerekli çalışmanın yapılması kararı çıkarken, Başkan Karaosmanoğlu İMES’e her türlü desteğini vereceğini belirtti. 175 firma ile Türkiye ekonomisine katma değeri yüksek ürünlerle katkı sunan İMES OSB'de, aktif olarak çalışan toplam 8089 kişiyle istihdama da büyük destek veriliyor.

“ÜRETİM ARTMASI İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ”


Yıllık ortalama katma değeri bir milyar dolar, ihracat kilogram bedeli 7 dolar ile makine, demir çelik, otomotiv yan sanayi, cam, plastik, kauçuk gibi 51 farklı sektörde makina üretimi gerçekleştiren İMES OSB’nin çok önemli bir...