15 / 05 / 2024

Kocaeli İpekböceği tramvay için gün sayıyor

Kocaeli İpekböceği tramvay için gün sayıyor

Tramvay üretimi ile dünyadaki 6 şehirden biri olan Bursa, İpekböceği’ni yakın zamanda Kocaeli caddelerine indirmeyi hedefliyor.

Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeler 10 yıllığına kiralanıyor!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeleri 10 yıllığına kiraya verecek.

TOKİ Kocaeli projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! Tam 564 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Verilen detaylara göre, Körfez ilçesine tam 564 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 446 konutluk bu yeni projeyi aman kaçırmayın! 

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 446 konutluk bu yeni projeyi aman kaçırmayın...

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 564 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez projesini yarın ihaleye çıkarıyor.

OnePlus Nord CE için OxygenOS 13 güncellemesi yayında!

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen OnePlus Nord CE, Android 13 tabanlı OxygenOS 13 arayüzü aldı. Detaylar için buraya tıklayın!

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 989 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 989 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Kocaeli Dilovası projesiyle 651 ucuz konut geliyor! 

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası projesi için start verdi. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmit projesi için beklenen gün geldi! O ilçeye 1.000'in üzerinde yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kocaeli İzmit projesi için beklenen gün geldi. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı! 651 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda 651 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKi'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası projesi için ihale tarihi belli oldu. Projede 651 konut ve 12 dükkan yer alacak.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli İpekböceği tramvay için gün sayıyor Haberi

Kocaeli İpekböceği tramvay için gün sayıyor

Tramvay üretimi ile dünyadaki 6 şehirden biri olan Bursa, İpekböceği’ni yakın zamanda Kocaeli caddelerine indirmeyi hedefliyor. Bursa tramvay üreten dünyadaki 6 kentten biri olurken, İpekböceği katıldığı fuarlarda dünya devi firmaların metro vagonları ve tramvayları arasında gururla kendini temsil etti. Yakın zamanda tanımı gerçekleştirilen çift yönlü tramvay için ilk güzel haber Kocaeli’nden geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı tramvay ihalesini 19 milyon 740 bin Euro’luk teklifiyle Durmazlar’ın ürettiği çift yönlü İpekböceği kazandı. Olay Gazetesi’nden Ahmet Emin Yılmaz’ın köşe yazısına göre; Kocaeli için üretilecek olan 12 adet İpekböceği tramvayların teslimatları sözleşme tarihinden 12 ay sonra başlayacak ve 18 ayda tamamı teslim edilmiş olacak. Bursa caddelerinden sonra Kocaeli caddelerinde de Bursa’nın gururu olan İpekböceği tramvayları dolaşmaya başlayacak. İpekböceği’nin her yere yayıldığını ifade eden...