04 / 05 / 2024

kocaeli İZAYDAŞ Atık Ara Depolama Tesisi inşaatı

kocaeli İZAYDAŞ Atık Ara Depolama Tesisi inşaatı

İZAYDAŞ, tesisin uzun yıllar hizmet vermesi için büyümeye devam ederken modern yatırımlara da imza atıyor. İZAYDAŞ, sektöre daha geniş bir yelpazede hizmet verebilmek için yılbaşında temellerini attığı Atık Ara Depolama Tesisi inşaatını tamamladı.

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kocaeli Umuttepe ormanlık alanında yapılacak tesis mecliste!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Umuttepe ormanlık alanında yapılmak istenen atık bertaraf tesisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, tesise ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kocaeli'deki Pembe Köşk restore edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte yer alan Pembe Köşk'ü restore edecek. Köşkün restorasyonu için ilk adım atıldı.

Kocaeli Gölcük Hastanesi için ek bina geliyor!

Kocaeli Gölcük'e yapılacak yeni yatırımlarla ilgili bilgi verildi. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüm konusunda önemli adımlar atıldığını söyledi.

Kocaeli Derince ve Körfez'deki sanayi siteleri birleşiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında projelendirme işlemi tamamlanan yeni sanayi sitesi ile Derince ve Körfez esnafı tek çatı altında toplanacak.

Kocaeli Büyükşehir'den inşaat malzemesi yardımları!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde ikamet eden Ramazan Öz’ün çatı tadilatı için malzeme yardımı gerçekleştirildi.

Kocaeli'ye katı atık yakma tesisi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan Evsel Katı Atık Yakma Tesisi ile ilgili muhtarlara yönelik gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç tarafından yapıldı.

İzmit'teki tıbbi atık alanı betonla kapladı!

İzmit Belediyesi Kocaeli Üniversitesi’nde bulunan tıbbi atık alanını betonla kapladı. 144 metrekarelik alan için 17 metreküp hazır beton kullanılanıldı.

Kocaeli Seyrek Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesinin Karadeniz kıyısındaki turizm merkezlerinden biri olan Seyrek bölgesinin atıksularını arıtmak için yaptığı arıtma tesisinin inşaatını tamamlayarak işletmeye aldı.

Kocaeli Büyükşehir otobüs garajı idari bina yapımı başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi otobüs garajında, bakım onarım atölyesi ve idari bina yapımı çalışmaları başladı. 649 metrekare iki katlı betonarme binada ulaşım kontrol ve çağrı merkezleri ile idari ofisler yer alacak.

Kocaeli Karaağaç Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra Karaağaç köyüne yapılacak olan Kültür Merkezinin temeli atıldı. Temel atma törenine çok sayıda davetli katıldı.

Kocaeli Karaağaç Kültür Merkezi'nin temeli yarın atılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’nın Karaağaç köyüne yapılacak kültür merkezinin temeli atılıyor. Kültür merkezinde yangın alarm sistemi, seslendirme sistemi, cephe ve dekoratif aydınlatma sistemleri de bulunacak.

Kocaeli Dilovası Atıksu Arıtma tesisinin yapımı ne zaman bitecek?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 45 Milyon TL’lik Dilovası Atıksu Arıtma tesisi yükselmeye başladı. İbrahim Karaosmanoğlu, "Dilovası arıtma tesisimiz ilçemizin önemli bir ihtiyacına da cevap verecektir” dedi.

kocaeli İZAYDAŞ Atık Ara Depolama Tesisi inşaatı Haberi

kocaeli İZAYDAŞ Atık Ara Depolama Tesisi inşaatı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZAYDAŞ, tesisin uzun yıllar hizmet vermesi için büyümeye devam ederken modern yatırımlara da imza atıyor. İZAYDAŞ, sektöre daha geniş bir yelpazede hizmet verebilmek için yılbaşında temellerini attığı Atık Ara Depolama Tesisi inşaatını tamamladı.



YÖNETMELİĞE UYGUN


İZAYDAŞ Atık Ara depolama tesisi, atıkların geri kazanım veya nihai bertaraf tesislerine ulaştırılmadan önce atık miktarının yeterli kapasiteye ulaşıncaya kadar güvenli bir şekilde depolanmasını sağlayacak. Tesis “Atık Ara Depolama Tesisleri Tebliği’ne uygun olarak inşa edildi.


DAHA FAZLA TALEP KARŞILANACAK


Atık Ara Depolama Tesisi, öncelikli olarak yakma tesisinin duruş ve bakım sürecinde de müşterilerin taleplerini karşılamak ve müşterilere daha fazla atık çeşidi için hizmet vermek amacı ile kullanılacak.



TESİSİN ÖZELLİKLERİ


Atık Ara Depolama Tesisi açık ve kapalı alan olmak üzere iki bölüm halinde toplam 2.252 m2’den oluşuyor....