08 / 05 / 2024

Kocaeli kaçak

Kocaeli kaçak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve yönetimini makamında ağırladı. Karaosmanoğlu, kaçak hafriyat ve yapılaşmaya yer vermediklerini söyledi..

Kocaeli'deki kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü Yapı Kontrol Şefliği ekiplerince, kent genelindeki kaçak yapılara geçit verilmiyor.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

Kocaeli'de kaçak yapılara ceza kesildi!

İzmit Belediye Encümeni ilçe genelinde bulunan kaçak yapılara ceza uyguladı. Yapılan denetimlerde 247 bin 767 TL ceza verildi.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye ediliyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’un olan Kocaeli'ndeki 15 kaçak yapıya ilişkin verilen yıkım kararının kesinleşmesinden sonra çiftliğin tahliyesi başlatıldı. 

Kocaeli Derince'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocaeli Derince Belediyesi, Yapı Kontrol Müdürlüğü ilçede bulunan kaçak yapılarının yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Lütfü Türkkan'ın kaçak eklentili çiftliğine yıkım kararı!

Dilovası Belediyesi, İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın çiftliğiyle ilgili belge ibraz edememesi sonucunda çiftliğin kaçak bölümleri mühürlenirken, 1 ay süre verildi. 1 ay içerisinde gerekli işlemlerin yerine getirilmemesi durumunda yapılar yıkılacak.

Kandıra'da iş hanının çatı katındaki kaçak yapı mecliste!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir iş hanının çatı katındaki kaçak yapı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit'te Hazine arazisine yapılan kaçak yapı yıkıldı!

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Yenimahalle’de hazine arazisi üzerine yapılan kaçak yapı iş makinesi yardımıyla yıkımı gerçekleşti...

Kocaeli Dilovası'nda 32 kaçak yapı yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Dilovası'nda bulunan 32 kaçak yapı yıkıldı. Bölgede, İmar Barışı yasasının geçerli olduğu tarihten sonra yapılan kaçak yapılara göz yumulmuyor.

Kocaeli Kandıra'daki 54 kaçak yapı yıkılıyor!

Kocaeli Kandıra'da bulunan 2018'de yapılan ve imar barışından faydalanamayan 54 kaçak yapı yıkılıyor.

Kocaeli'de 28 adet kaçak yapı yıkıldı!

Kaçak yapılara geçit vermeyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra'da yer alan 28 adet kaçak yapıyı yıktı

Kocaeli'deki kaçak bungalov evlerin yıkımında gerginlik!

Kocaeli Yuvacık Barajı'nın havzasındaki bir işletmenin kaçak bölümleri ekipler tarafından yıkılmak istenince, arbede yaşandı.

Kocaeli kaçak Haberi

Kocaeli kaçak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve yönetimini makamında ağırladı.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu görüşmede, Kaçak yapılaşma ve hafriyat konularında önemli mesajlar verdi. Kocaeli’de hizmet anlamında ortak fikir noktasında sivil toplum örgütleriyle kentin gelişmesi için fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası’nın kent için önemli bir görevi olduğunu söyledi. Görüşmede odanın çalışmaları hakkında bilgi de alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ”Büyükşehir olarak kaçak hafriyat ve yapılaşmaya geçit vermiyoruz. Ruhsatsız ve planlara uygun olmayan inşaatlarla izin vermiyor ve bunlarla mücadele ediyoruz. Bu konuda ekibimizle ciddi çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli İnşaat Odası yönetimine ve üyelerine hafriyat...