15 / 05 / 2024

Kocaeli Kampüs Hastanesinin temeli ne zaman atılacak

Kocaeli Kampüs Hastanesinin temeli ne zaman atılacak

Kocaeli'nde kurulması planlanan 6 hastaneden oluşacak kampüsün temeli, mayıs ayında atılacak.Kocaeli'de kurulması planlanan bin 180 yatak kapasiteli Kampüs Hastanesi'nin temelinin mayıs ayında atılacağı bildirildi.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü 15 Ekim'de teslim edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Körfez Kampüs binasında sona gelindi. Bina, 15 Ekim'de Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilecek.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü 2020'de açılacak!

Kocaeli'de Sağlık Bakanlığı'nca kamu- özel sektör işbirliğiyle inşa edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 25'i tamamlandı. Hastanenin 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi için inşa edilen Körfez Kampüsü’nde sona gelindi. Kampüs inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nin temeli atıldı!

4.500 öğrenci kapasiteli Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nün temeli atıldı. Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü inşaatının yanında yeni yurtta inşa edilecek.

Kocaeli Nuh Eğitim Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından Yenimahalle’de yıkılan cezaevi yerine yapılacak “Nuh Eğitim Kampüs” inşaatı başladı.

Kocaeli Enteğre Sağlık Kampüsü projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

Kocaeli Hastane Yatırım ve Sağlık Hizmetleri A.Ş., Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Tavşantepe, Bekirdere, Gündoğdu ve Yeşilova Mahallesi mevkiinde, Kocaeli Enteğre Sağlık Kampüsü ve Yardımcı Teknik Tesisleri projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü inşaatında son durum!

20 Mayıs’ta iki bakanın katıldığı dev bir törenle temeli atılan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nde aradan geçen bir aya rağmen herhangi bir çalışma yapılmadı.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü ne zaman açılacak?

1 milyar 90 milyon 213 bin 458 lira yatırım bedeli ile hayata geçirilecek olan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü, inşaat çalışmaları tamamlandıktan 36 ay sonra açılacak.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün temeli yarın atılacak!

2013 yılı mayıs ayında ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü’yle ilgili arsa çalışmaları tamamlandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 2 bin metrekarelik bir arsa alınmıştı.

Kocaeli Kampüs Hastanesi'nin temeli ne zaman atılacak?

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit 'te yapılacak olan şehir hastanesinin temelinin mayıs ayında atılacağını söyledi.

Kocaeli Kampüs Hastanesi'nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Kocaeli'nde kurulması planlanan 6 hastaneden oluşacak kampüsün temeli, mayıs ayında atılacak.Kocaeli'de kurulması planlanan bin 180 yatak kapasiteli Kampüs Hastanesi'nin temelinin mayıs ayında atılacağı bildirildi.

Kocaeli Kampüs Hastanesinin temeli ne zaman atılacak Haberi

Kocaeli Kampüs Hastanesinin temeli ne zaman atılacak

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Kocaeli Kampüs Hastanesi'nin yapımı için çalışmaların devam ettiği belirtildi.


Hastane projesini yakından takip eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın, şehir hastanesini inşa edecek yüklenici firma yetkilileri ve Sağlık Bakanlığı yöneticilerini kabul edip brifing aldığı aktarıldı.


Bakan Işık'ın çalışmaların hızlandırılmasını istediği ifade edilen açıklamada, Kocaeli Kampüs Hastanesi'nin temelinin mayıs ayında atılacağı bildirildi.


Bin 180 yatak kapasiteli ve 6 ayrı hastaneden oluşan Kocaeli Kampüs Hastanesi'nin 368 bin 668 metrekare arazi üzerine inşa edileceği ve 1 milyar lira bütçeyle yapılacağı belirtilen açıklamada, hastanenin sadece Kocaeli'nin değil, bölgenin sağlık ihtiyacını karşılayacağı belirtildi.


Açıklamada, "Kocaeli Kampüs Hastanesi'nde 494 yataklı genel hastane, 246 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi, 124 yataklı kalp ve damar hastalıkları hastanesi, 116 yataklı onkoloji...