30 / 04 / 2024

kocaeli karamürsel yeni meydan

kocaeli karamürsel yeni meydan

Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel ilçesine 5 bin metrekarelik kent meydanı kazandırıyor Büyükşehir Belediyesi, il ve ilçe merkezlerinde vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceği kent meydanları yapmaya devam ediyor.

TOKİ Kocaeli'deki 1010 yeni konut için düğmeye bastı! Bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'deki 1010 yeni konut için düğmeye bastı. Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın...

TOKİ Kocaeli’nde 534 yeni konut!

Dar gelirli kişilere düşük taksitler ve aynı zamanda düşük peşinatlar ile konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de tam 534 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ'den Kocaeli'ye 496 yeni konut müjdesi!

Dar gelirlileri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de 496 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kocaeli projesi için düğmeye bastı! 115 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli'de 115 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli'ye 115 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da 115 yeni konut inşa edecek.

SGK'dan Kocaeli'de satılık 17 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Kocaeli ili, Karamürsel ve İzmit ilçelerinde yer alan 17 gayrimenkulü satıyor...

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kocaeli'de ağır hasarlı bina kalmayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Karamürsel'de hasarlı binaların yıkımını inceledi.

Kocaeli'de 32.6 milyon TL'ye satılık 78 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, İzmit, Karamürsel, Gölcük, Kandıra, Başiskele, Kartepe, Dilovası, Çayırova ve Darıca ilçelerinde yer alan 78 gayrimenkulü 32 milyon 574 bin 450 TL'ye satıyor...

Kocaeli Derince'ye yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince'de yeni hizmet binası inşa edildiğini açıkladı. Belediyeye ait yeni hizmet binası 2022 yılında hizmete girecek. 

Kocaeli'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Kocaeli Karamürsel'de inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılan işçilerden biri yaşamını yitirdi, diğeri yaralandı.

Kocaeli'deki Çıpalı Konak restore ediliyor!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’ndeki tarihi yapıları restore ediyor.

Karamürsel'de riskli bölgelerde alınması gereken önlemler TBMM gündeminde!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde heyelan riski olan yerlerde alınması gereken önlemler TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

kocaeli karamürsel yeni meydan Haberi

kocaeli karamürsel yeni meydan

Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel ilçesine 5 bin metrekarelik kent meydanı kazandırıyor Büyükşehir Belediyesi, il ve ilçe merkezlerinde vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceği kent meydanları yapmaya devam ediyor. Bölgenin cazibesini artıran, modern bir görünüm kazandıran kent meydanı Karamürsel'e kazandırılacak. Hızla süren çalışmalar kapsamında belediye binası da vatandaşların hizmetine sunulacak. 


18 BİN METRE KARE İNŞAAT ALANI 


Kent meydanları, tarih boyunca insanların bir araya gelip eğlendiği, sosyal, kültürel faaliyetlerde bulunduğu önemli alanlar özelliği taşımakta. Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda kent merkezlerine meydan kazandırmak için projeler üretiyor. Karamürsel'de o bin metrekare arsa, 18 bin 355 metrekare toplam inşaat alanlı kent meydanı ve belediye hizmet binası da bu projelerin en önemlilerinden. 


SİNEMA SALONU, KAFETARYALAR 


Devasa arsa alanı ile ilçeye büyük bir kazanç sağlayacak kent meydanı çalışması süs havuzları, çevre düzenlemesi...