30 / 04 / 2024

Kocaeli kartepe yangın

Kocaeli kartepe yangın

Kartepe’de elektrik kablolarından çıkan yangın bir evi az daha kül ediyordu. Alınan bilgi ve iddialara göre Kartepe Sarımeşe Mahallesi Kıraç Sokak No:9 adresinde Ahmet Çelik’e ait evde elektrik kablolarından yangın çıktı.

Kocaeli Kartepe villaları hemen teslim! 1 milyon 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Master Realtor tarafından Kocaeli ilinde yükselen Kocaeli Kartepe villalarının tüm detayları belli oldu. Söz konusu proje 750 bin TL peşinat ve 12 ay vade fırsatı ile satışa sunuldu.

Kocaeli Kartepe'de tapu sevinci!

Kocaeli Kartepe'de devam eden çalışmaların tamamlanması sonrasında uzun süredir mağdur olan Kartepeliler tapularına kavuştu...

Kocaeli Kartepe'de 2020'de 605 çift evlendi!

Kartepe Belediyesi Evlendirme Memurluğu, 2020'de evlilik işlemleri için başvuranların sayısını duyurdu. Açıklanan rakamlara göre Kocaeli Kartepe'de 2020'de 605 çift evlendi...

Kocaeli Darıcapark AVM'de yangın çıktı!

Kocaeli'de yer alan Darıcapark AVM'de yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangını söndürdü... 

Kocaeli Kartepe'de ''imar haksızlığı'' iddiası!

Kocaeli Kartepe ilçesi Acısu Yavuz Sultan Mahallesi Huzur Sokak’ta yaşayan bir vatandaş, Belediye'nin imar haksızlığı yaptığını iddia ederek, yasal yollara başvuracağını ifade etti.

Kocaeli Kartepe'de 11,2 milyon TL'ye taşınmazlar satılıyor!

Kocaeli Kartepe'de 3 farklı mahallede yer alan taşınmazlar satışa sunuluyor. İhalesi 15 Haziran'da gerçekleştirilecek taşınmazların toplam satış bedeli 11 milyon 209 bin 530,50 TL.

Kocaeli Kartepe'de parklar yenileniyor!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parkların daha güzel olmaları için yaptıkları düzenlemelere hız verdi. Bu kapsamda, Kartepe geneli park alanlarında ve çocuk oyun grubu zeminlerinde kauçuk döşemesi yapılacak.

Kocaeli Kartepe Hasan Paşa Merkez Camii açıldı!

Kocaeli Kartepe Uzunçiftlik Mahallesi’nde bulunan Hasan Paşa Merkez Camii açıldı. Hasan Paşa Merkez Cami 2 dönüm arazi üzerine 3 katlı olarak 560 metrekarelik alanda inşa edildi.

Kocaeli Kartepe Belediyesi'nden satılık arsa!

Mülkiyeti Kocaeli Kartepe Belediyesi'ne ait olan Köseköy'de bulunan 326 metrekare büyüklüğündeki 3 katlı konut alanının satışı ile ilgili arsa satışı yapacak yapılacak olan ihaleye sadece yerli isteklilerin katılabilecek.

Kocaeli Kartepe'den ev alınır mı?

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Kocaeli Kartepe'deki konut dektörünü değerlendirdi. Hamzaoğlu ''Kartepe'den ev alınır mı?'' sorunu cevapladı...

Kocaeli'ne Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkı geliyor!

Kocaeli'nde Avrupa'nın en büyük doğal yaşam parkını hayata geçirmek için kollar sıvandı. Kartepe Uzuntarla mevkisinde yapılacak olan park, Afrika'daki doğal yaşam parklarını aratmayacak.

Kocaeli'de ev yangını çıktı!

Körfez’de, 5 işçinin kaldığı tek katlı evde çıkan yangında bir kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Hayrat Sokak No: 27 adresinde 5 işçinin kaldığı tek katlı evde yangın çıktı.

Kocaeli Kartepe'de yangın çıktı!

Kartepe Köseköy Fatih Mahallesi Arpaçay Sokak adresinde bulunan bir binanın 2’nci katında çıkan yangın korkuttu. Edinilen bilgilere göre Fatih Kayalı isimli vatandaşın oturduğu ettiği evde bacadan düşen köz nedeniyle yangın çıktı.

Kocaeli kartepe yangın Haberi

Kocaeli kartepe yangın


Kartepe’de elektrik kablolarından çıkan yangın bir evi az daha kül ediyordu. Alınan bilgi ve iddialara göre Kartepe Sarımeşe Mahallesi Kıraç Sokak No:9 adresinde Ahmet Çelik’e ait evde elektrik kablolarından yangın çıktı. Ev sahibi Ahmet Çelik’in itfaiye haber vermesiyle olay yerine gelen ekipler yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Aşırı rüzgar sebebiyle kabloların birbirine değmesinden dolayı çıktığı tahmin edilen yangında ufak çaplı maddi hasar meydana geldi. Yaşanan olayda her hangi bir yaralanma yaşanmadı.



Manşet...