04 / 05 / 2024

Kocaeli Kent Meydanında son durum ne

Kocaeli Kent Meydanında son durum ne

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele'de yapılan Kent Meydanı başta olmak üzere birçok projeyi yerinde inceledi. Karaosmanoğlu, Kent Meydanı projesinin 2016'da tamamlanacağını belirtti.

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Şile Kent Meydanı'ndaki 42 dükkan sahiplerine teslim edildi!

Şile Kent Meydanında hayata geçirilen 42 ticari işletme dükkanlarının sahiplerine anahtarları teslim edildi.

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Kartepe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kartepe Kent Meydanı projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Adana Kent Meydanı'nda inşaatlar tamamlanıyor!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından başlatılan Adana Kent Meydanı projesinde inşaatlar tamamlanıyor. 41 bin 892 metrekare alan üzerinde kurulan proje 7 etaptan meydana geliyor.

Adana Kent Meydanı'nda inşaat devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri yapımı devam eden “Adana Kent Meydanı”nda incelemelerde bulundu.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Alanya'nın cazibesi kent meydanıyla artacak!

Hükümet Caddesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı projesi hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Yücel, kent meydanı projesinin Alanya’ya değer katacağını söyledi.

Kocaeli Kent Meydanında son durum ne Haberi

Kocaeli Kent Meydanında son durum ne

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Kent Meydanı, hizmet binaları ve gerçekleştirilecek birçok projeyi yerinde inceledi. Başkan Karaosmanoğlu, "Kocaeli'ye ve tüm insanlığa 1 Kasım genel seçim sonuçları hayırlar getirsin. Kentimizin rutin ve uzun vadeli işleri var. Bunları bir bir takip ediyoruz. Başiskele Belediyesi hizmet binası, kültür merkezi ve hükümet binasının geldiği son durumu yerinde inceledik. 2016 yılının mayıs veya haziran ayında Kent Meydanı projemiz bitmiş olacak" dedi.


Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ile projeleri yerinde denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Kavşak, dere ıslahı, altyapı, üstyapı ve sahil çalışmalarımız devam ediyor. Kocaeli'nin her ilçesi cennet misalidir. Küçük ve büyük projeler demeden her işimizi bitireceğiz. Yeni projelere de başlayacağız. Köylerimize varılıncaya kadar hizmet ediyoruz, edeceğiz....