07 / 05 / 2024

Kocaeli Kumcağız futbol sahası

Kocaeli Kumcağız futbol sahası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapacak. Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Kumcağız'a yapılacak futbol sahasının ihalesi önceki gün Büyükşehir İhale Salonu'nda gerçekleştirdi.

Kocaeli Kumcağız’da futbol sahasının ihalesi yapıldı!

Vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasında spor tesisi oluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapacak.

Kocaeli'ye 750 adet futbol sahası büyüklüğünde millet bahçesi geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kocaeli’ne 9 Millet Bahçesi yapılacak. 5 milyon metrekare büyüklüğünde Kocaeli’ne yapılacak Millet Bahçelerinin toplam alanı 750 futbol sahası büyüklüğe sahip olacak.

Kocaeli 42 Evler'deki tapu sorunu çözülüyor! 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada İzmit İlçesi 42 Evler Mahallesinde yaşayan kat maliklerinin yaşadığı tapu sorunun çözümünde çok önemli bir adımın atıldığının müjdesini verdi.  

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleşirilecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli kız meslek lisesi!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi 8 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli'ye sürücüsüz metro geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan Gebze-Darıca Metrosu'nun 3 istasyon ve depo sahası çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...

TOKİ'den Kocaeli'ye 24 derslikli kız meslek lisesi!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda da 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu inşa edecek.

Kocaeli'de imar barışı ile 3 bin 500 vatandaşın sorunu çözüldü!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmar barışı ile 3 bin 500 vatandaşımızın sorununu çözdük. Kocaeli'nde Çayırova, Derince, Kandıra, Körfez, İzmit, Gölcük'te 80 hektar büyüklüğünde riskli alan belirledik. Yaklaşık 9 bin adet konut ve iş yerinin yıkımını gerçekleştirdik" dedi...

Kocaeli'de arazilerin kooperatiflere usulsüz satıldığı iddiası TBMM'de!

Kocaeli ilinde bazı arazilerin usulsüz olarak kooperatiflere satıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.

Kocaeli Pembe Köşk özüne dönecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Pembe Köşk'ü restore ediyor.

Fikret Orman: Altyapı tesisleri için yatırımlarımız sürüyor!

Altyapı tesislerinin devam ettiğini söyleyen BJK Başkanı Fikret Orman, "Sezon bitince yatırımlara başlayacağız. Ümraniye'ye 10 milyon lira gibi bir yatırım yapacağız. Futbol akademisi haline gelecek. " dedi.

Türk Kızılayı'ndan Kocaeli'de yap-işlet-devret modeliyle bina ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kocaeli İzmit'teki binayı yap-işlet-devret modeliyle ihale edecek. İhale için en geç 29 Mart'ta teklif gönderilecek.

Kocaeli Kumcağız futbol sahası Haberi

Kocaeli Kumcağız futbol sahası

Vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasında spor tesisi oluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapacak. Sahanın yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için ihale düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu'nda gerçekleştirilen oturumda üç firma teklif verdi. 


ÜÇ FİRMA TEKLİF VERDİ 

İhalede en düşük teklifi 307 bin TL ile Tasarım inşaat verirken en yüksek teklif 477 bin TL ile Nevhan İnşaat'tan geldi. Doğal çim ile kaplanacak futbol sahası 55x85,5 metre ebatlarında olacak. Saha projesinde soyunma odası ve duş kabinleri de yer alıyor. Futbol sahasının yüklenici firmanın belirlenmesi ve yer tesliminin ardından 100 gün içinde tamamlanması planlanıyor.


Firmalar 

Tasarım İnşaat 

Tekin Yapı Nevhan İnşaat 


Teklifler 

307 bin TL 

333 bin TL 

477 bin TL 



Bizim...