06 / 05 / 2024

Kocaeli okul ihaleleri

Kocaeli okul ihaleleri

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2016 yılı yatırımları arasına aldığı 24 derslikli Dilovası Akşemsettin İlkokulu ile İzmit kazım Karabekir Ortaokulu 24 derslikli yeni bina yapımı ve çevre düzenlemesiyle ilgili inşaat ihaleleri dün yapıldı.

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Malatya'da okul onarım ihaleleri hakkında inceleme başlatıldı!

Malatya Valiliği, okul onarım ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasında düzenlenen encümen toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun katılımı ile gerçekleştirildi…

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Gölcük'te 7.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

Gölcük İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gölcük İlçesi, Hisareyn Mahallesi 530 ada 1 parselde yer alan 6 katlı okul binasını 7 milyon 502 bin 616 TL'ye icradan satıyor..

Kocaeli Hacımazlı Köyü'ndeki eski okul binası yenilendi!

Geçtiğimiz yıllarda taşımalı eğitime geçen Kandıra Hacımazlı Köyü’nün eski okulu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla baştan aşağı yenilendi.

Kocaeli'de iki yeni okul inşa edilecek!

Milli Eğitim Bakanlığı Kocaeli'nin Çayırova ve Kandıra bölgelerinde 2 ilkokul inşa edecek. İnşa edilecek okullar için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ihale açıldı. 

Kocaeli'deki eski okul lojmanları yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski okul lojmanlarını baştan aşağı yeniliyor.

Kocaeli'de 3 adet okul yaptırılacak!

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çayırova ve Gebze'de toplam 3 adet okul yaptırılacak. İhaleler 2 farklı günde gerçekleştirilecek...

Malatya'da arsa karşılığı 6 okul inşa edilecek!

Malatya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 6 okul inşaatına karşılık 3 arsa veriliyor. Arsa karşılığı okul inşaatı ihaleleri 7 Haziran'da yapılacak...

Kocaeli'de bir okul daha spor salonuna kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte bir okulu daha spor salonuna kavuşturuyor.

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul!

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul yapılıyor. 4 kattan oluşacak Villam İlköğretim Okulu 4 Mart 2018'de teslim edilecek.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası Encümen toplantı salonunda Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli okul ihaleleri Haberi

Kocaeli okul ihaleleri


Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2016 yılı yatırımları arasına aldığı 24 derslikli Dilovası Akşemsettin İlkokulu ile İzmit kazım Karabekir Ortaokulu 24 derslikli yeni bina yapımı ve çevre düzenlemesiyle ilgili inşaat ihaleleri dün yapıldı.


Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı salonundaki ihalede komisyon başkanlığınıMilli Eğitim Müdür Yardımcısı Sadık Uysal yaptı. İnşaat teknikeri Tarık Topaloğulları, İnşaat Mühendisi Fethi Karakulak, şef Emel Akalın, inşaat teknikeri Kemal Yücesan da komisyonda görev aldı. Her iki okul inşaatına da 7 firma katılarak teklif verdi. Yaklaşık maliyeti 4 milyon 951 bin 314 TL olan Dilovası Akşemsettin İlkokulu için Yapıen İnşaat-Yağmur İnşaat iş ortaklığı 3. 297.000 TL. ile en düşük teklifi verdi. Aynı firma yaklaşık maliyeti 4 milyon 779 bin 708 TL olan İzmit Kazım Karabekir Ortaokulu binası ihalesine ise 3.323.000 TL’lik...