23 / 07 / 2024

kocaeli okul projeleri

kocaeli okul projeleri

Yıkılan cezaevi alanına yapılacak olan kampus ile İzmit Lisesi, Gazi Lisesi ve Kız Meslek Lisesi şehir dışına taşınacak. 48 derslik inşaatını da İzmit Belediyesi yapacak.

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 1010 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de 1010 konut ve 24 dükkan inşa edecek.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Kocaeli projeleri önem sırasına göre yapılacak!

Koronavirüs ile mücadeleye dair yaptığı açıklamalarla her fırsatta vatandaşları bilgilendirmeye devam eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın,

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Gölcük'te 7.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

Gölcük İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gölcük İlçesi, Hisareyn Mahallesi 530 ada 1 parselde yer alan 6 katlı okul binasını 7 milyon 502 bin 616 TL'ye icradan satıyor..

Kocaeli Hacımazlı Köyü'ndeki eski okul binası yenilendi!

Geçtiğimiz yıllarda taşımalı eğitime geçen Kandıra Hacımazlı Köyü’nün eski okulu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla baştan aşağı yenilendi.

Kocaeli'ye sosyal konut müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ekmek, ulaşım ve sosyal konut projeleri hakkında konuştu.

kocaeli okul projeleri Haberi

kocaeli okul projeleri

Türkiye’de örnek birçok projeye imza atan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın göreve geldiği daha ilk günler gündeme getirdiği eğitim kampüsü projesi hayata geçiriliyor. Bilindiği gibi Başkan Doğan, şehir merkezinde bulunan İzmit Lisesi, Gazi Lisesi ve Kız Meslek Lisesi’nin şehir dışında okul kampüsleri şeklinde yapılarak taşınmasını istiyordu. Taşınacak okul yerlerinin de şehrin ihtiyacı olan sosyo-kültürel alanlara dönüştürülmesi yönünde hazırlıklar yapan Doğan, eğitim kampüsünde sona gelindiğini söyledi.


YÜZYILIN İZMİT’İ


Nevzat Doğan, “Göreve geldiğimden bu yana şehrimizi, yeni İzmit sloganıyla geleceğe hazırlıyoruz. Yüzyılın İzmit’ini hazırlıyoruz. Şu anda Gazi Lisesi ve İzmit Lisesi okullarımız maalesef bulundukları fiziki mekânlar nedeniyle çokta arzu ettiğimiz başarıda değiller. Mesela benim dönemimde İzmit Lisesi’nde bir sınıfta bütün öğrenciler üniversiteyi kazanmıştı. O zaman şehrin en iyi, en başarılı okuluydu ama bugün...