19 / 05 / 2024

Kocaeli otobüs park alanları

Kocaeli otobüs park alanları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez’e belediye otobüsleri için park alanı inşa edecek. Sıkıştırılmış doğalgazlı (CNG’li) otobüsler için yaptırılan garaj alanı, 13 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

İzmit Otobüs Terminali yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Ulaşım Park A.Ş.’nin devraldığı İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni yeniliedi.

Nevşehir Gülşehir Otobüs Terminali yenileniyor!

Gülşehir Terminal otobüs park alanlarında, 4000 metrekare kilitli parke çalışması, orta alanda peyzaj çalışması, aydınlatma çalışmaları, terminal binasında tamirat çalışmalarına paralel olarak iyileştirme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Kocaeli Otobüs Terminali binasını NOMAK İnşaat yapacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali binası tadilat ve onarım yapımı için ihale yaptı. İhaleyi en düşük fiyatı veren 570 bin 219 lira ile NOMAK İnşaat aldı.

İzmir İstinye Park inşaatı nedeniyle otobüs durakları değişti!

İstinye Park inşaatı nedeniyle Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'nden kalkan otobüs hatlarında 30 Mayıs Pazartesi'nden itibaren geçerli olacak değişiklikler yaptı.

Kocaeli otobüs garajına idari bina yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı’na bağlı otobüs garajında bakım onarım atölyesi ve idari bina yapımı çalışmaları başladı.

Kocaeli Büyükşehir otobüs garajı idari bina yapımı başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi otobüs garajında, bakım onarım atölyesi ve idari bina yapımı çalışmaları başladı. 649 metrekare iki katlı betonarme binada ulaşım kontrol ve çağrı merkezleri ile idari ofisler yer alacak.

Endülüs Park'tan akıllı evler!

Bursa'nın sıradışı mimari özellikleriyle residence ve AVM'yi birarada bulunduran ayrıcalıklarının projesi Endülüs Park kapılarını Eylül 2015'te açmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Endülüs Park'ın inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı!

Balat'ın ana lokasyonunda 95.500 metrekarelik bir alanda konumlanan, inşaatı yüzde 60 seviyesinde tamamlanan Endülüs Park rezidansında yer alan 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 ve aynı metrekarelerin dubleks tip konutların tamamı akıllı ev projesiyle hayata geçiril

Armutlu Deniz Otobüsü İskelesi Dolgu İmar Planı Değişikliği onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlattırılan Armutlu Deniz Otobüsü İskelesi Dolgu İmar Planı Değişikliği il müdürlüğünce onaylanarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğ'üne gönderildi.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali 13.5 milyon TL'ye 15 yıllığına kiralık!

Düzce Belediyesi tarafından, Düzce Darıcı'da yapımı devam eden Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali temizlik, güvenlik, peyzaj, ısınma-soğutma, bakım-onarım ile her türlü idari-teknik işin yapılması şartıyla 15 yıl süreyle kiraya verilmek suretiyle 1

Aksaray'da otobüs durakları yenileniyor!

Ulaşım Master Planı çerçevesinde şehir merkezi dahil bir çok noktada köklü değişimler yapan Aksaray Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde yıpranmış otobüs bekleme duraklarını yenileriyle değiştirmeye başladı.

Karamürsel Otobüs Terminali ve Gölcük Saraylı Kalıcı İş Merkezi’ndeki dükkanlar kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısında mülkiyetleri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Karamürsel Otobüs Terminali’nde yer alan yazıhaneler ve Gölcük Saraylı Kalıcı İş Merkezi’nde bulunan iş yerlerinin kiralama ihalesi yapıldı.

İstanbul Deniz Otobüsü seferleri iptal!

Marmara bölgesinde etkili olan yağış ve şiddetli poyraz nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsü İşletmesinin (İDO) sabah saat 07.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı, gibi bir çok seferleri iptal edildi.

Kocaeli otobüs park alanları Haberi

Kocaeli otobüs park alanları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez’e belediye otobüsleri için park alanı inşa edecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından belediye otobüsleri için Körfez ilçesine garaj alanı yapılacak. Sıkıştırılmış doğalgazlı (CNG’li) otobüsler için yaptırılan garaj alanı, 13 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak. İstinat duvarlarıyla çevrilecek olan garaj alanının çevresine 2 metre yüksekliğinde çevre emniyet çiti yapılacak. Doğalgazlı otobüslerin park yapabileceği garaj alanında toplam 15 bin metreküp kazı yapıldı. Saha alanı içerisinde kazı ve dolgu çalışmaları sürüyor. 10 bin metreküplük kalan kazı çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte diğer çalışmalar...