01 / 05 / 2024

kocaeli otopark projeleri

kocaeli otopark projeleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Umuttepe Hastanesi için 250 araçlık otopark inşa etti.

Kocaeli Kadıköy'deki katlı otopark hizmete açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, otopark sorununu ortadan kaldıracak bir projeyi daha hayata geçirdi. İzmit Kadıköy Mahallesi’nde inşa edilen katlı otopark, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Belde A.Ş tarafından bugün itibariyle işletilmeye başlandı.

Kocaeli'ye bin 350 araçlık yeni otopark yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kadıköy Mahallesi’ndeki katlı otoparkın hizmete açılmasıyla bin 100, yıkılan valilik binasının alanına da 250 olmak üzere bin 350 araçlık yeni otoparkın geleceğini açıkladı.

Gölcük katlı otopark projesi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehir içi trafikte aksamalara yol açan otopark sorununu ortadan kaldırmak için yeni çözümler uyguluyor. Şehir merkezindeki ulaşımda önemli sorunlardan biri olan otopark sıkıntısı katlı otoparklarla gideriliyor...

Kocaeli katlı otopark projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadıköy Mahallesi’ne 58 bin 400 metrekare inşaat alanını kapsayan 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otopark inşa ediyor. Haldızlar İnşaat tarafından sürdürülen çalışmalarda binanın temeli kazılıyor.

Kocaeli'ne toplam 7 bin 332 kapasiteli otoparklar yapılacak!

Bir zamanlar trafiğin kilitlendiği İzmit'te 4 bin 946 araçlık otopark yaparak ulaşıma rahat nefes aldıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında da hizmet alanını genişletecek. Kocaeli'ne 7 bin 332 araçlık otopark yapılacak...

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 1010 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de 1010 konut ve 24 dükkan inşa edecek.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Kocaeli Ormanya'nın ikinci otoparkı hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadeleyi sürdürürken, yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Ormanya’da ikinci otopark çalışmalarının yapımı tamamlandı.

Kocaeli projeleri önem sırasına göre yapılacak!

Koronavirüs ile mücadeleye dair yaptığı açıklamalarla her fırsatta vatandaşları bilgilendirmeye devam eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın,

Gebze'de yaşanan otopark sorunu ve çözümü mecliste!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşanan otopark problemine ve çözümü meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze’deki 7 katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otopark inşa ediyor.

Gebze’deki 7 katlı otopark tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’nin en işlek caddelerinden birine 7 katlı otoparkın inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Ormanya’ya ikinci otopark inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğal Yaşam Parkı Ormanya ikinci otoparkı inşa ediyor.

Kocaeli'ye sosyal konut müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ekmek, ulaşım ve sosyal konut projeleri hakkında konuştu.

Gebze Kızılay'daki yedi katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Gebze’nin en işlek caddelerinden Kızılay’da yapımı devam eden yedi katlı otoparkın inşaat alanını inceledi.

kocaeli otopark projeleri Haberi

kocaeli otopark projeleri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Umuttepe Hastanesi için 250 araçlık otopark inşa etti. Otopark hem üniversite öğrencileri ve akademisyenlerinin hem de hastaneye gelecek vatandaşların araçlarının park etme sorununu ortadan kaldıracak.


KENT ORMANI YAKININDA


Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin ihtiyaç duyulan noktalarına günümüzün en önemli ulaşım sorunlarından biri olan park etme sorununu en aza indirgemek için otoparklar inşa ediyor. Bu kapsamda Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’ndeki otopark ihtiyacı için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi, bölgeye çok yakın bir bölgede bulunan Kent Ormanı yakınlarında otopark inşa etti.




ENGELLİLER UNUTULMADI


250 araçlık otopark için bin ton asfalt kullanıldı. Parke ve bordörle kaplanan otoparkta yağmur suyu hattı ihmal edilmedi. Otoparkta engelliler için de bölüm yer alıyor.



Kocaeli Büyükşehir...