02 / 05 / 2024

Kocaeli Özel Seymen Eğitim kurumları inşaatı

Kocaeli Özel Seymen Eğitim kurumları inşaatı

Özel Seğmen Eğitim Kurumları Darıca Kampüsü açılışa hazır hale getirildi. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında yapımı tamamlanan bölgenin en büyük eğitim kampüsünde hizmet vermeye başlayacak.

İstanbul ve Kocaeli için deprem yasası geliyor! Bakan açıkladı: Özel yasalarla depreme hazırlık yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul çevresinde deprem meydana gelme ihtimaline karşı yapılan çalışmaları açıkladı. İstanbul ve Kocaeli için deprem yasası yolda. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Özel Endüstri Bölgesi ilan edildi!

Kocaeli Gölcük'teki bir alan Kocaeli Özel Endüstri Bölgesi ilan edildi. Karar bugünkü 31499 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

Kocaeli Yediiklim Koleji binası 21.5 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Bahçecik Mahallesi 584 ada 2 parsel, 1859 parsel ve 3251 parselde yer alan Özel Yediiklim Koleji binasını 21 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

TMSF, Baranlı Gıda'nın Kocaeli'deki gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin Kocaeli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Kamu-Özel ortaklığı tarafından inşa edilen Kocaeli Şehir Hastanesi’nin(Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü) kaba inşaatı tamamlandı. Projede genel inşaatın yüzde 36’sı ise tamamlandı.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü 2020'de açılacak!

Kocaeli'de Sağlık Bakanlığı'nca kamu- özel sektör işbirliğiyle inşa edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 25'i tamamlandı. Hastanenin 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

Kocaeli nitelikli konutta atağa kalktı!

1999’daki büyük Marmara Depremi’nden bu yana yaralarını sarmaya çalışan Kocaeli’de Büyükşehir Belediyesi’nin imar çalışmalarına özel sektör de katıldı.

Kocaeli'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ‘’Güzel Evim, Güzel Kentim Projesi’’ kapsamında şimdi de İzmit Hafız Binbaşı Caddesi’nde cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Kocaeli tramvay hattındaki binalara estetik görünüm geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği "Güzel Evim Güzel Kentim Projesi”ne, Akçaray tramvay hattı güzergahında kalan Gazi Mustafa Kemal (GMK) Bulvarı’ndaki çalışmalarla devam ediyor.

Kocaeli'de emlakçılara özel sağlık indirimi!

Kocaeli Konak Hastaneleri İzmit, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile yaptığı anlaşmayla odanın üyeleri ve birinci derece yakınları Konak Hastaneleri İzmit, Konak Hastaneleri Gebze'den özel sağlık indirimden yararlanabilecek.

Kocaeli Marmara Tıp Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Özel Derince Tıp Merkezi’nin açılışına katıldı. Özel Derince Marmara Tıp Merkezi Çenedağ Mahallesi, Denizciler Caddesi No:13’te ikinci şubesini açtı.

Kocaeli Özel Seymen Eğitim kurumları inşaatı Haberi

Kocaeli Özel Seymen Eğitim kurumları inşaatı

4 yıl önce Darıca'da kiralık binada eğitim vermeye başlayan Özel Seymen Eğitim Kurumları, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında yapımı tamamlanan bölgenin en büyük eğitim kampüsünde hizmet vermeye başlayacak. Gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra Darıca’nın Piri Reis Mahallesi'nde 12 bin metrekare büyüklüğünde arsa temin edildikten sonra geçtiğimiz haziran ayında temeli atılan Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Kampüsü'nün inşaatı tamamlanmak üzere.

50 DERSLİK 1200 ÖĞRENCİ

16 Eylül'de eğitime başlanacak olan Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Kampüsü, 50 derslikte bin 200 öğrenci kapasiteli olacak. en son teknolojinin kullanıldığı ve öğrenci ihtiyacının en üst noktada karşılanacağı kampüs bölgenin de en büyük eğitim üssü olacak. Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı, “Böylesine önemli bir eğitim üssünü en son teknoloji ile kısa zamanda bölgeye kazandırmaktan dolayı çok sevinçliyiz" dedi ve...