28 / 04 / 2024

Kocaeli projeler

Kocaeli projeler

'Evimiz Kocaeli' projesinde 1 Temmuz'dan itibaren daire teslimine başlayan Pekdemir İnşaat, satıştaki daireler için yeni fırsat sunuyor. Şirket, "60 aya kadar 0 faiz" kampanyasını duyurdu.

İzmit'te modern köy evleri: Naturalm Çiftlik Evleri

ALM İnşaat yoğun iş temposundan sıkılıp köy hayatı yaşamak isteyenler için İzmit'te 45 villadan oluşan Naturalm Çiftlik Evleri'ni yaptı. Projede fiyatlar 350 bin liradan başlıyor.

Yeşil GYO, Kocaeli İnnovia projesinden vazgeçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kocaeli, Körfez Yarımca Bölgesinde İnnovia markası ile villa konut -ticari alan inşaatları yapılmasıyla ilgili anlaşmanın taraflarınca feshedildiğini KAP'a bildirdi.

Kocaeli Vadi Park'ta 140 aile mağdur!

Biriktirdikleri paralar veya kredilerle Kocaeli Vadi Park'tan ev alan 140 aile, inşaat sahiplerinin ortadan kaybolmasıyla iskan sorunu yaşıyor. Aileler, her an evlerinden çıkarılma korkusu yaşıyor

Evimiz Kocaeli projesine yoğun ilgi!

Pekdemir İnşaat, Kocaeli'nin Başiskele ilçesindeki "Evimiz Kocaeli" projesinin konutlarını 1 Temmuz'dan itibaren teslim edecek. İlk iki etabın ardından son etap dairelerinin satışının da öne çekildi.

Yuvacık Doğa Evleri'nde teslimler başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından Başiskele ilçesinde yaptırılan Yuvacık Doğa Evleri'nde sona gelindi. 27 Nisan'da başlayacak teslimlerde üyelere tapularını da alma imkânı sunuluyor.

İzmit Şehir Hastanesi inşaatında mayın aranacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit'te yapılması planlanan şehir hastanesinin inşaat alanının eski bir askeri bölge olması nedeniyle kapsamlı mayın taraması yapılacağını açıkladı.

Devlerden Kocaeli'ye milyarlık yatırım!

Kocaeli'nin 1.4 milyarlık ilk yaşam merkezi projesine devler girdi. Cengiz Kavan'ın projesi Symbol'e ünlü otel zinciri Hilton da, Hampton by Hilton markasıyla yatırım yapıyor.

Symbol'de çatı montajı!

Eski D-100 karayolu kenarında Başiskele ilçesi sınırları içinde yapımı süren ve mayıs ayında tüm birimleri ile hizmete açılması hedeflenen Symbol projesinde çatının parçalarını yerine yerleştiriyor.

İzmit Tuana Evleri 2.Etap Projesi ihalesi açıldı!

İzmit Cedit Mahallesi'nde, Bağçeşme bölgesinin arka kısmında yer alan bölgeye Kent Konut tarafından yaptırılacak 741 konutluk Tuana Evleri 2.Etap Projesi için inşaat ihalesi açıldı.

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli'ye 766 konut!  

TOKİ, Kocaeli'nin Dilovası ve Çayırova ilçelerinde 766 yeni konut inşa edecek. Dilovası kentsel dönüşüm projesi için Tavşancıl'da 1500, Çayırova'da ise 115 konut yapılacak. Her iki ilçedeki projeler için ihale gerçekleştirilecek.

Körfez Hereke için yapılan projeler mecliste!

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesi için yapılan projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Başiskele'de yapılması planlanan projeler TBMM gündeminde!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesi sahilinde kış aylarında sosyal yaşama hareketlilik kazandırılması maksadıyla yapılacak projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Bağçeşme’ye itfaiye binası inşa ediliyor!

Yeni projeler hayata geçirmeye devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme'ye itfaiye binası inşa ediyor.

Kocaeli Darıca'ya spor salonu geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca’da yapılacak spor salonu için ilk adımı attı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde spor alanlarını ve mekanlarını çoğaltmak adına projeler üretiyor. 

Kocaeli Suadiye - Arslanbey yoluna ikili köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye bu kapsamda Suadiye - Arslanbey yoluna ikili köprü inşa ediyor.

Kocaeli Dilovası Nisan ayı toplantısında yatırımlar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2017 yılı yatırımlar ve projeler konuşuldu.

Kocaeli'ye 3 yeni yaya köprüsü inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent ulaşımında yayaların güvenle karşıdan karşıya geçebilmeleri için yeni projeler hayata geçirmeyi sürdürüyor.

Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinden Kandıra'ya 13 proje!

Son yıllarda turizm, şehirleşme ve kültürel ürünlerin markalaşmasında önemli bir başarı elde eden Kandıra’yı, Kocaeli Üniversitesi mimarlık öğrencileri proje ve araştırma sahası olarak seçti. İlçede yapılan projeler hakkında bilgi alan öğrenciler, ayrıca ilçeye yönelik 13 projede sundu.

Kocaeli Çayırova’ya yeni spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitime katkılarını her alanda sürdürüyor. Öğrencileri başarıya teşvik etmek amacıyla çeşitli projeler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi okullara spor salonu inşa ederek spor alanı ihtiyaçlarını da karşılıyor.

Öz Orak İnşaat'tan Kocaeli'ye yeni projeler!

Öz Orak Emlak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Orak, yaptığı açıklamada Çayırovada yeni yapacağı projeler ile Kocaeli'yi ev sahibi yapacağının müjdesini verdi.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri'nden dikey mimari önerisi!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, AK Parti il başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Zekai İren, derneğin şu an yürüttüğü projeler ile ilgili bilgi verdi.

Kocaeli projeler Haberi

Kocaeli projeler

Pekdemir İnşaat 'Evimiz Kocaeli' konut projesi kapsamında 730 günde tamamlamış olduğu 936 konutun yüzde 90'ını sattı. 1 Temmuz'dan itibaren daire teslimine başlayan Pekdemir İnşaat, satışı devam eden daireler için, aklı Evimiz Kocaeli'de kalanlara yeni bir fırsat sunuyor. 



Evimiz Kocaeli'nin yeni kampanyasından daire satın alanlar, yüzde 25 ile yüzde 60 arasında değişen peşinat ödemelerine göre, konut kredisinde 36 aydan 60 aya kadar 0 faiz olanağından yararlanabilecekler. Ayrıca, yüzde 25 peşinat ödeyenler, dilerlerse yüzde 0,85 sabit faiz oranıyla 37 aydan 120 aya kadar vadeli kredi kullanabilecekler. 


Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli'nde dairelerin satışı devam eden son yüzde 10'luk bölümü için, başlattığı "60 aya kadar 0 faiz" kampanyasını, düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu. 


Basın toplantısında konuşma yapan Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, "Bugüne kadar satışını gerçekleştirdiğimiz...