08 / 05 / 2024

kocaeli projeleri 2013

kocaeli projeleri 2013

İki yakayı ayıran Sarı Dere üzerine çelik köprü yapılıyor. Köprünün çelik kısımları dere üzerine yerleştirildi. Yay şeklinde iki ana çelik gövde ve çelik borulardan oluşan taşıyıcı sistem yerine konuldu.

İbrahim Karaosmanoğlu Gebze’de yapımı devam eden projeleri inceledi!

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’de yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi. Karaosmanoğlu 'na AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ile Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay da eşlik etti

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Kocaeli projeleri önem sırasına göre yapılacak!

Koronavirüs ile mücadeleye dair yaptığı açıklamalarla her fırsatta vatandaşları bilgilendirmeye devam eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın,

Kocaeli, yatırımcıların cazibe merkezi oldu!

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kocaeli projeleri Gaziantep'e örnek olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun misafiri olarak Kocaeli’ye gelen eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, beraberindeki bürokratlarla birlikte İSU Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Kocaeli projeleri İl Başkanları Toplantısı'nda masaya yatırıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geleneksel hale gelen İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda Kocaeli projeleri masaya yatırıldı.

Kocaeli TOKİ projeleri 2015!

Kocaeli TOKİ projeleri 2015 'te 157 adet ev kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak. Kocaeli Çayırova alt gelir grubu başvuruları 15 Haziran 2015 tarihinde başlayacak.

Haydar Akar: Şehir hastanesine çivi bile çakılmadı!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli'de 2013 yılı içerisinde hastanelere başvuran hasta sayısının 7 milyon 800 bin olduğunu açıkladı. Akar, Cephanelik bölgesinde yapılacak olan şehir hastanesi için ise çivi çakılmadığını dile getirdi.

Emlak Konut Avrupa Konutları Tem 2 projeleri 2013 yılı değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Değerleme Raporunu yayınladı.

TOKİ'nin Kocaeli projeleri Ankara'da konuşuldu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile Kocaeli milletvekilleri kentle ilgili projeleri değerlendirdi.

TOKİ'nin Kocaeli projeleri Ankara'da görüşüldü!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vali Topaca, Başkan Karaosmanoğlu, TOKİ Başkanı Turan ile Kocaeli milletvekilleri Şeker, Aygün ve Okur, kentle ilgili projeleri değerlendirdi TOKİ'nin Kocaeli'de yaptığı yatırımlar Ankara'da değerlendirildi.

TOKİ’nin Kocaeli projeleri görüşüldü!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, TOKİ’nin Kocaeli’de yaptığı yatırımlar görüşüldü. Öte yandan Kocaeli’de yer alan ulaşım yatırımları da toplantıda ele alındı.

Kocaeli projeleri Ankara'da görüşüldü!

Bakan Işık, Vali Topaca, Başkan Karaosmanoğlu, TOKİ Başkanı Turan ile Kocaeli milletvekilleri Şeker, Aygün ve Okur, kentle ilgili projeleri değerlendirdi TOKİ'nin Kocaeli'de yaptığı yatırımlar Ankara'da değerlendirildi.

TOKİ'nin Kocaeli projeleri Ankara'da görüşüldü!

TOKİ'nin Kocaeli'de yaptığı yatırımlar Ankara'da değerlendirildi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda Bakan Fikri Işık'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli'deki yatırımlar görüşüldü. Toplantıda Kocaeli ulaşım yatırımları da konuşuldu.

kocaeli projeleri 2013 Haberi

kocaeli projeleri 2013


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnterteks Fuar Alanı arkasında yapılan sahil parkı ile Büyükşehir Belediyesi arkasında kalan park alanını birbirine bağlıyor. İki yakayı ayıran Sarı Dere üzerine çelik köprü yapılıyor. Köprünün çelik kısımları dere üzerine yerleştirildi. Yay şeklinde iki ana çelik gövde ve çelik borulardan oluşan taşıyıcı sistem yerine konuldu.


NAİLA’DAN SEKAPARK’A YÜRÜYÜŞ


Köprünün sonraki çalışmalarında halatlar gerilecek. Zemindeki taşıyıcıların üzerine yürüyüş platformu montajı yapılacak. Köprü Marina ve doğu sahili parkı arasında uzanacak yürüyüş yolu için geçiş noktası olacak. Köprünün üzerinden acil durularda araç geçebilecek. Yayalar bu köprü üzerinden Naila’dan başlayarak Sekapark’a kadar yürüme olanağı bulacak.


50 METRE


Çelik malzemeden yapılacak köprü yay şeklinde iki ana çelik gövdeden oluşuyor. Çelik halatlarla desteklenecek köprü 6 metre genişliğinde 50 metre uzunluğa sahip.



Kocaeli Büyükşehir...