03 / 05 / 2024

kocaeli sanayi kenti

kocaeli sanayi kenti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin, Türkiye'nin, yüksek teknolojiye dayalı üretimin yapıldığı merkez üssü olmasını istediklerini söyledi. Işık, Türkiye'nin sanayi kuruluşlarından 92'sinin Kocaeli'de bulunduğuna dikkat çekti...

Kocaeli'de 2023'ün ilk yarısında tamamlama vizesi alan yatırımlar 1.336 kişiye istihdam sağladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2023 yılının ilk yarısında Kocaeli'de toplamda 1 milyar 112 milyon 370 bin Türk Lirası  tutarındaki yatırımlara "tamamlama vizesi" verildi.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Halk GYO tarafından Kocaeli Dilovası'nda hayata geçirilen Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor.

Kocaeli Körfez'de 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Kocaeli ili İzmit Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, Sanayi Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

O şehirde yaşayanlara çok önemli uyarı! Binaların yarısından fazlası riskli!

Türkiye’nin İstanbul’dan sonra en büyük sanayi kenti olan ve nüfus açısından da önemli bir yer teşkil eden Kocaeli’de ‘riskli konut’ uyarısı yapıldı!

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Tüm bankalarda kredi kullanımında bir kısıtlama var

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Bloomberg HT’de yaptığı açıklamada finansmana erişim, nakit akışı ve kredi kullanımı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Zeytinoğlu, tüm bankalarda, kredi kullanımında kısıtlamalar olduğunu vurguladı.

Kocaeli'de sanayi alanı imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte merakla beklenen o ihale ilanı...

Kocaeli'de küçük sanayi sitesi inşa ettirilecek!  İhalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Şekerpınar Mahallesi'nde küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar....

Kocaeli'de konutlar sanayi tesisi yanından taşınıyor!

Kocaeli'nin Körfez ve Dilovası ilçelerindeki sanayi tesislerinin yanında yer alan konutlar kentsel dönüşüm çalışmaları ile başka alana çalışacak. 

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Nilüfer Belediyesi'nden OSB'lerin emlak vergisine ilişkin açıklama!

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, "Nilüfer'in 'sanayi kenti' kimliğini mevcut haliyle korumak, ama 'tarım kenti' kimliğini büyütmek istiyoruz" dedi. Erdem, OSB'lerin emlak vergilerinden muafiyetiyle ilgili kararlar sebebiyle kaynak kaybı yaşadıklarını belirtti.

Kocaeli'de 7.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kent Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kocaeli'de yer alan gayrimenkulü 7 milyon 788 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli'de 225 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve liman kenti Kocaeli'de hayata geçirilmesi planlanan ve sabit yatırım tutarı 5,9 milyar TL'ye ulaşan 225 yatırım için teşvik belgesi düzenlendi.

kocaeli sanayi kenti Haberi

kocaeli sanayi kenti


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin, Türkiye'nin, yüksek teknolojiye dayalı üretimin yapıldığı merkez üssü olmasını istediklerini söyledi.


Başiskele'de bir otelde düzenlenen sanayi değerlendirme toplantısına katılan Işık, kamu kurumları temsilcileri ve iş adamlarının sorunlarını dinledi.


Basın kapalı yapılan toplantının ardından açıklama yapan Işık, programın, kentteki OSB'lerin ve sanayicilerin sorunlarına yönelik çok kapsamlı ve verimli geçtiğini belirtti.


Işık, toplantıda dile getirilen sorunları not aldıklarını, sorunların takibi ve çözümü noktasında gerekenlerin yapılacağını ifade ederek, "Toplantıda konuştuğumuz konulardan bir tanesi, bizim sanayicimize verdiğimiz en önemli mesaj, evet Kocaeli bir sanayi kenti ama istiyoruz ki bundan sonra Kocaeli bir Ar-Ge inovasyon ve sanayi kenti olsun. Yani bir teknoloji ve üretim merkezi olsun istiyoruz. Kocaeli, yüksek teknolojiye dayalı üretimin yapıldığı Türkiye'nin merkez üssü olsun istiyoruz" diye...