03 / 05 / 2024

Kocaeli Sanayi Mahallesi yüzme havuzu

Kocaeli Sanayi Mahallesi yüzme havuzu

Sanayi Mahallesi ve Plajyolu’nda bulunan yüzme havuzları açıldı. Yüzme havuzlarının kullanım gün ve saatleri belirlendi. Havuzlardan her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların yanı sıra Yaz Spor Okulu öğrencileri de ücretsiz olarak yararlanacak.

İstanbul'un o ilçesinde imar krizi: 35 yıllık evlerde oturanlar konut imarı ve dönüşüm istiyor!

Pendik'te Sanayi Mahallesi sakinleri yetkililere seslendi ve konut imarı ile kentsel dönüşüm talep etti. İşte detaylar...

Kocaeli Körfez'de 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Kocaeli ili İzmit Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, Sanayi Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Tüm bankalarda kredi kullanımında bir kısıtlama var

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Bloomberg HT’de yaptığı açıklamada finansmana erişim, nakit akışı ve kredi kullanımı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Zeytinoğlu, tüm bankalarda, kredi kullanımında kısıtlamalar olduğunu vurguladı.

Kocaeli'de küçük sanayi sitesi inşa ettirilecek!  İhalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Şekerpınar Mahallesi'nde küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar....

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Kocaeli Cedit Mahallesi'nin yapı stoku yenileniyor!

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilen "yerinde" kentsel dönüşüm planlamasıyla 1105 hak sahibinin konutları yeniden inşa ediliyor. 494 konutun tahliyesi tamamlandıktan sonra konutlar için yıkım çalışmaları başladı.

Kocaeli Cedit Mahallesi tahliye ediliyor!

Kocaeli'nde kentsel dönüşüme giren Cedit Mahallesi' nde yıkım çalışmaları 3 Ocak'tan sonra başlatılacak.

Kocaeli Cedit sakinleri yeni evlerine kavuşmak için gün sayıyor!

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm dahilinde yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Deniz Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanıyor!

Kocaeli'nin Derince ilçesine bağlı, Deniz Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Kocaeli'de konutlar sanayi tesisi yanından taşınıyor!

Kocaeli'nin Körfez ve Dilovası ilçelerindeki sanayi tesislerinin yanında yer alan konutlar kentsel dönüşüm çalışmaları ile başka alana çalışacak. 

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kocaeli Mtm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Samsun Ladik Belediyesi'nden 10.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Samsun İli Ladik Belediye Başkanlığı, Samsun İli, Ladik İlçesi, Sanayi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işini ihale ediyor. İşin bedeli 10 milyon 179 bin TL olarak belirlendi. 

Kocaeli Sanayi Mahallesi yüzme havuzu Haberi

Kocaeli Sanayi Mahallesi yüzme havuzu


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Sanayi Mahallesi ve Plajyolu’nda bulunan yüzme havuzları açıldı. Bu çerçevede yüzme havuzlarının kullanım gün ve saatleri belirlendi. Havuzlardan her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların yanı sıra Yaz Spor Okulu öğrencileri de ücretsiz olarak yararlanacak. Havuzlar Pazartesi günü hariç haftanın her günü 09.00 19.00 arasında sezon boyunca hizmet verecek.




FORM DOLDURULUCAK


Havuzlardan yararlanmak isteyen vatandaşların öncelikle yüzme havuzu başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Formlara, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresi üzerindeki “Spor Tesisleri Program Saatleri” linkinden ulaşılabilinir. Formlar bunun yanı sıra Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Plaj Yolu Yüzme Havuzu ile Körfez Sanayi Mahallesi’ndeki havuzdan da elde edinilebilinecek. Havuzlardan yararlanmak isteyenlerden tit (tam idrar tahlili) raporu istenecek.


CANKURTARAN VE EĞİTMENLER GÖREV YAPACAK


Büyükşehir Belediyesi, yüzme havuzlarından yararlanacak olan vatandaşların can...