28 / 04 / 2024

kocaeli seka park

kocaeli seka park

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin nefes almasını sağlayan Seka Park'a, sosyal hayatı canlandırmak için Sekaport adı altında yelkenli görünümünde sosyal tesis yaptırıyor.

Seka Kağıt Fabrikası arazisi park oldu!

Seka Kağıt Fabrikasının kapanmasıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen fabrikanın alanı park oldu...

Kocaeli'ne Azerbaycan Kültür Evi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Seka Park'ta Azerbaycan Kültü Evi kuruldu. Açılışta Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Siyasi İşler Departmanı Müdürü Ali Hasanov konuşma yaptı...

Kocaeli'deki eski askeri binanın yerine restoran inşa ediliyor!

Yatırımlarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her şeyin düşünüldüğü sahil parkındaki eski binayı yıkarak yeni restoran inşa ediyor.

İzmit Seka Park sahilindeki iskele yıkılıyor!

17 Ağustos 1999 tarihinde depreminde kara bağlantısı yıkılan ve o günden beri atıl vaziyette bulunan iskelenin yıkımına başlandı.

Kocaeli Ormanya’ya ikinci otopark inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğal Yaşam Parkı Ormanya ikinci otoparkı inşa ediyor.

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kartepe Köseköy Kavşağı ve SEKA Park alanında hayata geçirilen Kocaeli Kongre Merkezi’ni inceledi.

İstanbul-Kocaeli Yolu sit alanından geçecek!

İstanbul’un trafiğini rahatlatmak içim hazırlanan yeni İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi, 3 ayrı ihaleyle 3 ayrı firmaya 22 ayda tamamlatılacak. Yol, Ballıkayalar Vadisi’ni de içine alan, 1. derece doğal sit alanı olan tabiat parkından geçecek...

Çayırova’ya 10 bin metrekarelik dev şehir parkı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova'ya 10 bin metrekarelik park inşa ediyor.

Kocaeli Sekapark - Plajyolu tramvay hattı ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2017 Ağustos ayında hizmete açılan Akçaray tramvay hattını uzatıyor. Seka Devlet Hastanesi’nden başlayıp Plajyolu’na kadar uzanacak olan 2.2 kilometrelik Akçaray Tramvay hattının İzmit Okullar Bölgesinin çarşıyla ulaşımının kolaylaştırılması bekleniyor. 

Kocaeli 50. Yıl Spor Salonu yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka 50.Yıl Spor Salonu’nu baştan aşağı yenilemek için çalışmalara başlıyor.

Kocaeli Akçaray bugün hizmete açılıyor!

Kocaeli'nin beklediği Akçaray bugün gerçekleşecek tören ile yolcu taşımaya başlayacak. Tramvay, Otogar-Seka Park arasında 20 dakika ara ile yolcu taşıyacak..

Kocaeli Büyükşehir’den Nusaybin’e üç park!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nusaybin'de hayata geçirdiği Kardeşlik Parkı, Barış Mahallesi Parkı ve Bulun Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

Kocaeli'de imar çalıştayı düzenlendi!

Kocaeli Kartepe Green Park Otel’de gerçekleşen imar çalıştayında köy mimari tipolojisi analizi, Otopark İlke ve Esasları konuları ele alındı

Kartepe Kanal Park Kocaeli'ye değer katacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 19.700 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kartepe Kanal Park projesini yerinde denetledi.

Kocaeli Eski Seka Fabrikası yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Eski Seka Fabrikası 2. ve 3. Kağıt Fabrikası’nda tadilat işleri devam ediyor.

kocaeli seka park Haberi

kocaeli seka park

Yap işlet devret yöntemi ile nisan ayında ihaleye çıkarılacak tesis, görünümü ile parka ayrı bir güzellik katacak. Tesiste, yemek yenilip sohbet edilebilecek mekânlar bulunacak.
Yıllarca sanayinin gölgesinde boğulan, Körfez'e rağmen insanların denize hasret kaldığı Kocaeli, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Seka Park ile bu özlemini gideriyor. Ziyaret eden bütün yerli ve yabancı belediye başkanlarının hayran kaldığı Seka Park'ın sosyal yaşantı açısından zenginleştirilmesi esas alındı. Şimdi de yelkenli görünümünde sosyal bir tesis yapılıyor. İnsanların deniz üzerinde yüzer gibi misafirlerine yemek ikram edebileceği lüks bir lokanta ile birlikte, çay kahve sohbetlerinin yapılacağı bir mekân oluşturacak olan merkeze talipliler müracaat etmeye başladı. Tesisin ihalesini almak isteyenler, nisan ayında yapılması hedeflenen ihaleye hazırlanıyor.
Deniz...