14 / 05 / 2024

Kocaeli Seyrek gediz üniversitesi

Kocaeli Seyrek gediz üniversitesi

Kocaeli Seyrek'te Gediz Üniversitesi'nin kapatılması en çok inşaat sektörünü etkiledi. Müteahhitler üniversitenin devlete geçmesi ve öğrenci yerleşkesi olarak kalmasını istiyor.

Kocaeli Seyrek Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra ilçesinin Karadeniz kıyısındaki turizm merkezlerinden biri olan Seyrek bölgesinin atıksularını arıtmak için yaptığı arıtma tesisinin inşaatını tamamlayarak işletmeye aldı.

Kocaeli Seyrek'te inşaat sektörünün önü açıldı!

Kocaeli Seyrek'te Gediz Üniversitesi'nin kapatılması en çok inşaat sektörünü etkiledi. Müteahhitler üniversitenin devlete geçmesi ve öğrenci yerleşkesi olarak kalmasını istiyor.

Seyrek Gediz Üniversitesi devlet üniversitesi olsun talebi!

Gayrimenkule yatırımı yapan ve projelere başlayan müteahhitler üniversitenin devlete geçmesi ve öğrenci yerleşkesi olarak kalmasını istiyor

Kocaeli Seyrek'te inşaat sektörü ne durumda?

Milyonlarca liralık gayrimenkul yatırımlarının devam ettiği Seyrek’te Gediz Üniversitesi’nin kapatılması en çok inşaat sektörünü etkiledi. Gayrimenkule yatırımı yapan ve projelere başlayan müteahhitler üniversitenin devlete geçmesi ve öğrenci yerleşkesi olarak kalmasını istiyor.

Kocaeli Bağırganlı-Seyrek yolu asfaltlandı!

Kocaeli Kandıra ilçesinde yer alan Bağırganlı- Seyrek yolundaki asfalt çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Kandıra'da yol çalışmalarına devam edileceğini belirtti.

Kocaeli Kandıra Sarısu'ya sahil yolu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Sansu, Sarısu Kerpe, Sarısu Seyrek bağlantı yollan yapımı için ihale yapıldı.

Kocaeli Seyrek ve Sarısu'da dönüşüm başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Seyrek mahallesinde ki altyapı ve arıtma tesislerinin çalışmalarını denetledi., Karaosmanoğlu, "Seyrek ve Sarısu’da dönüşüm başladı ve hızlanarak devam edecek” dedi.

Seyrek ve Sarısu’ya arıtma tesisleri inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seyrek ve Sarısu’yu sağlıklı atıksu altyapısına kavuşturmak için 5 km uzunluğunda kanalizasyon hattı ile atıksularını arıtmak için de çeşitli büyüklükte 2 adet modüler atıksu arıtma tesisi inşa edecek projeye başladı.

Menemen'e Gediz Üniversitesi bereketi!

Bir zamanlar kendi halinde bir belde olan Seyrek, Gediz Ünıversitesi'nin getirdiği rantla şantiyeye dönüştü. Yeni yeni yurtlar, kafeler, restoranlar açılıyor, emlak fiyatları ve kiralar yükseliyor

Gediz Üniversitesi bölgenin çehresini değiştirdi!

Seyrek, bugün bir üniversite şehri oldu. Gediz Üniversitesi'nin burada kurulmasıyla bölgenin kaderi değişti. Bir zamanların kendi halindeki beldesinde bugün 86 ülkeden 6 bin 500'ü aşkın genç eğitim görüyor.

Gediz Üniversitesi, İzmir'de nonoteknoloji laboratuvarı kurdu!

Gediz Üniversitesi, İzmir Seyrek'te Türkiye'nin en büyük beş nanoteknoloji laboratuvarlarından birini kurdu...

Kocaeli Gazanferkent Konakları'nda 94 bin TL'ye!

Kocaeli Karamürsel'de inşa edilen Gazanferkent Konakları projesinde 2'si çatı ve 4'ü bahçe katlardan olmak üzere 6 farklı dubleks daire seçeneği bulunuyor

Shell Turcas Petrol Kocaeli'de otistik çocuklara bina bağışladı!

Shell&Turcas Petrol A.Ş'nin Kocaeli'nin Derince ilçesindeki bir binası, otistik çocukların rehabilitasyonu için okul yapılması amacıyla Kocaeli Valiliği'ne devredildi

Kocaeli Seyrek gediz üniversitesi Haberi

Kocaeli Seyrek gediz üniversitesi

Kocaeli Seyrek'te Gediz Üniversitesi'nin kapatılması en çok inşaat sektörünü etkiledi. Müteahhitler üniversitenin devlete geçmesi ve öğrenci yerleşkesi olarak kalmasını istiyor. Müteahhitler öğrenci sayısının artacağını ve daha büyük yatırımların önünün açılacağını ifade ediyor. YÖK üniversite öğrencilerinin yerleştirildikleri yıl aldıkları puanlarla yeniden tercih yapacaklarını açıklarken İzmir Katip Çelebi Üniversitesi kendi resmi sitesinden üniversite kampüsünün kendilerine devredildiğini duyurdu. 



Akşam...