07 / 07 / 2024

Kocaeli stat projeleri

Kocaeli stat projeleri

Alikahya'da yapımı devam eden yeni stadyumun kaba inşaatı ortaya çıktı. Stadın planlandığı gibi gelecek sezon başına yetişmesi bekleniyor. Yeni stadyumda maraton ve kale arka tribünlerinin inşaatı bitmek üzere.

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 1010 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de 1010 konut ve 24 dükkan inşa edecek.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Kocaeli projeleri önem sırasına göre yapılacak!

Koronavirüs ile mücadeleye dair yaptığı açıklamalarla her fırsatta vatandaşları bilgilendirmeye devam eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın,

Kocaeli'ye sosyal konut müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ekmek, ulaşım ve sosyal konut projeleri hakkında konuştu.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

Kocaeli'ye metro müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmit ilçe Teşkilatının kongresine katılmak üzere geldiği Kocaeli’nde gerçekleşen projeleri de aktardı.

Kocaeli, yatırımcıların cazibe merkezi oldu!

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kocaeli'nin yeni stadı ay sonunda tamam!

Kocaeli'de hayata geçirilen ve pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olacak olan yeni stat ay sonunda hizmete açılacak.

İsmail Baran, Kocaeli'deki projeleri inceledi!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Çamlıtepe’de bulunan Ömer Halisdemir Parkı’nı gezdi, park içerisinde devam eden projelerde incelemelerde bulundu.

Kocaeli İlimtepe Kültür Merkezi’nin temeli atıldı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından bölgeye kazandırılacak İlimtepe Kültür Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçedeki projeleri anlattı.

Kocaeli Adliyesi'nin temeli 2018'de atılacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ AK Parti İl SKM Başkanlığı'nın programları kapsamında Kocaeli'ne geldi. Bölgede projeleri anlatan Bozdağ, Kocaeli Adliyesi'nin temelinin 2018'de atılacağını söyledi.

Kocaeli stat projeleri Haberi

Kocaeli stat projeleri

İSMETPAŞA YIKILACAK 

Derince'de 1970'li yılların başında hizmete açılan İzmit İsmetpaşa Stadı bilindiği gibi TOKİ'ye devredilip, Tokal İnşaata satışı gerçekleşmişti. Kocaelispor 'un maçları oynayacağı başka stat bulunmadığı için İsmetpaşa'nın yıkımı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın girişimiyle bir yıl ertelenmişti. Ancak tarihi stadın yeni sezonu görme olasılığı artık çok düşük görülüyor. Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, stadın yerini satın alan firma Tokal İnşaat yetkilileri ile bir araya gelip, yıkım işlemini bir yıl daha erteletmek için baskı yapacaktı. 


TRİBÜNLER BİTMEYE YAKIN 

Başkan Yavuz ve Tokal İnşaat arasındaki görüşmenin bu hafta içinde gerçekleşmesi beklenirken, diğer taraftan İsmetpaşa Stadı'nın yerine Alikahya'da yapımı başlayan yeni stadyumun kaba inşaatı da ortaya çıkmaya başladı. Geçen yıl Eylül ayında temeli atılan inşaatta maraton ve kale arka tribünleri neredeyse bitti. Bu...