17 / 05 / 2024

kocaeli tapulu arazi

kocaeli tapulu arazi

Demokrasi ve Adalet Platformu Başkanı Yüksek, 'Bozdur dövizini ülke ekonomine katkı sağla' çalışması kapsamında bin dolar bozdurup makbuz getiren 57 kişiye Kocaeli Kandıra ve İzmit bölgelerinden bin metrekare müstakil tapulu araziler vereceklerini açıkladı.

Kocaeli ve bir şehirde daha 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor! İşte Milli Emlak satış ilanları! 

Kocaeli ve Çorum'da yer alan 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor. Peki arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış ilanları...

Tekirdağ ve Kocaeli'de 42 adet gayrimenkul satılıyor! Milli Emlak satış: KDV'den muaf arsa, arazi ve iş yerleri!

Kocaeli Milli Emlak ve Tekirdağ Milli Emlak, 42 adet gayrimenkulü KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Tekirdağ ve Kocaeli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Kocaeli'de 120 bin dekar arazi tarıma kazandırıldı

Kocaeli'de çiftçilere sağlanan destekler ile 120 bin dekar arazinin tarıma kazandırılması sağlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

SGK, Kocaeli’nde arazi satacak!

Kocaeli ili, İzmit ilçesinde bir adet arazi satışı yapılacak. Araziyi, Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde bağlı İzmit Sosyal Güvenlik Merkezi’nin satacağı öğrenildi.

TOKİ Kocaeli'de 24 ay vadeyle arsa ve arazi satıyor! 39 gayrimenkul için geri sayım başladı! Arsa alacaklara müjde!

TOKİ Kocaeli'de 39 adet arsa ve araziyi 24 ay vadeyle satıyor. Peki KDV'den muaf arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Muğla'da tapu şoku: Orman müdürlüğü tapuları tanımıyor!

Türkiye’nin bazı kentlerinde olduğu gibi Muğla’da da vatandaşların atadan kalma tapulu arazi ve evlerine Orman Müdürlükleri tarafından orman alanı içinde kalması sebebiyle “Rıza-en terk edin” şeklindeki yollanan mektuplar vatandaşı şoka uğrattı.

Kocaeli'nde arazi kavgası:2 ölü!

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Şahinler Köyünde iki aile arasında yaşanan arazi kavgası nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti.

Kocaeli Körfez'de arsa ve arazi satışları arttı! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Sevindikli Mahallesi’nde, Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılmasıyl birlikte arsa satışlarında patlama yaşandı.

5 ilde 76 bin 839 hektar alanda arazi toplulaştırması yapılacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, bu yıl Bursa, Kocaeli, Kayseri, Kırşehir ve Yozgat'ta 76 bin 839 hektar alanda arazi toplulaştırması gerçekleştirildiğini açıkladı. 

Kocaeli'de kardeşler arasında arazi kavgası: 1 ölü!

Kocaeli Başiskele'de kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada bir kişi öldü.

Kocaeli'de arazi kavgası: 1 ölü!

Kocaeli Kandıra'da üvey kardeşler arasında tartışma çıktı. Olay sonucunda Ali Parmaksız (63), üvey kardeşi Osman Yavaş´ı (61) tüfekle vurarak öldürdü.

Kocaeli'deki sahra hastanesi için 40 dönümlük arazi hazırlandı! 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde sahra hastanesinin yapılması için çalışmalar devam ediyor. Eski askeri hastane arazisinin 40 dönümlük bölümü 45 günde tamamlanması planlanan hastane için hazırlandı...

Kocaeli'de arazi toplulaştırma kararı!

Kocaeli'de bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

kocaeli tapulu arazi Haberi

kocaeli tapulu arazi

Demokrasi ve Adalet Platformu Başkanı Hüseyin Yüksek, dövizin TL karşısında yükselmesine karşın 'Bozdur dövizini ülke ekonomine katkı sağla' kampanyası başlattıklarını açıkladı. Yüksek, Sinoplu olmasından dolayı ilin plaka kodu olan 57 kişiyi arazi sahibi yapacaklarını belirtti.

Bu çalışmayla amaçlarının Türkiye'ye kimsenin diz çöktüremeyeceğini göstermek ve TL'nin daha çok değer kazanmasını sağlamak olduğunu dile getiren Yüksek, "Amacımız hiç bir ticari koşulda dolara ihtiyacımızın olmadığını göstermek Türkiye'yi kimsenin hafife almamasını hatırlatmak Türkiye kendi içinde milli ve yerli yatırımları ile ekonomisini hiç bir dış ticarete bağlı kalmamak üzere daha da büyültmek ve güçlendirmek olduğunu göstermek adına bu kampanyayı başlattık. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve devleti her koşul ve şartta kendi milleti için mücadele etmeye hazır olduğundan bizlere de ticari katılımcı ve sektör işletmecileri olarak, özellikle...