09 / 05 / 2024

Kocaeli tematik lise

Kocaeli tematik lise

Milli eğitim İl Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze’de yapılan “Kocaeli Mesleki ve Teknik Eğitim-Sektör İşbirliği” toplantısını değerlendirirken Dilovası’nda 1, Gebze’de 2 tematik lise açılacağını söyledi.

Kocaeli Gebze'ye akademi lise müjdesi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi 449 Ada 49 parselde bulunan binayı akademi liseye dönüştürüyor.

Kocaeli Körfez Akademi Lise için geri sayım başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, lise öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmet veren Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini de ekliyor.

Kocaeli Körfez'e Akademi Lise müjdesi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini ekleyecek.

Kocaeli Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise açılıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dr. Sadık Ahmet Akademi Lise'yi hizmete açıyor.

İnegöl’de tematik lise açıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı'nca Türkiye genelinde 16 ilde hayata geçirilen tematik liselerden biri Bursa İnegöl'de açıldı.

Gebze Akademi Lise açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze Şubesi hizmete açıldı

Akademi Lise Gebze Şubesi bugün açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze şubesi bugün açılıyor.

Akademi Lise Gölcük Şubesi açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın en önemli projelerinden biri olan Akademi Lise, eğitim zincirine bir yenisini daha ekliyor.

Akademi Lise Gebze Şubesi açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Akademi Lise’nin Gebze şubesini açıyor.

Kocaeli’de 3 tematik lise açılıyor!

Milli eğitim İl Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze’de yapılan “Kocaeli Mesleki ve Teknik Eğitim-Sektör İşbirliği” toplantısını değerlendirirken Dilovası’nda 1, Gebze’de 2 tematik lise açılacağını söyledi.

TOKİ Kocaeli Gebze 24 derslikli lise inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Kocaeli, Gebze, Osman Yılmaz Mahallesi'nde 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Gebze'de 24 derslikli lise inşaatı ihalesi 17 Mayıs'ta!

TOKİ Kocaeli, Gebze, Osman Yılmaz Mahallesi'nde 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 17 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli İzmit'e 24 derslikli lise ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Kocaeli İzmit Tavşantepe ve Gündoğdu Mahallesi, 24 derslikli endüstri meslek lisesi ile 3 adet atölye inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kocaeli tematik lise Haberi

Kocaeli tematik lise

Milli eğitim İl Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze’de yapılan “Kocaeli Mesleki ve Teknik Eğitim-Sektör İşbirliği” toplantısını değerlendirirken Dilovası’nda 1, Gebze’de 2 tematik lise açılacağını söyledi. Çelik, “Dilovası’nda Lojistik Meslek, Gebze’de Bilişim Meslek, Muallimköy’de Turizm ve Otelcilik Meslek Liseleri açacağız” dedi.

EĞİTİMDE SEFERBERLİK

Milli Eğitim Müdürü Fehni Rasim Çelik, “Mesleki ve Teknik Eğitim-Sektör İşbirliği” sloganı ile Gebze’den başlatılan Mesleki Eğitimde Seferberliğin sanayici, esnaf odaları ve gençler açısından yararlı geçtiğini söyledi. Çelik’in verdiği bilgiye göre sanayicinin ihtiyaç duyduğu diplomalı usta ve çıkarları yetiştirecek meslek eğitim merkezlerinin OSB’lerde de kurulması için çalışma başlatılacak.

İHTİSAS MESLEK LİSESİ

Mesleki ve Teknik Eğitim-Sektör İşbirliği Toplantısında yararlı ve faydalı sonuçlar çıktığını anlatan Çelik, Kocaeli’de tek alanda eğitim verecek, markalaşmış, ihtisaslaşmış 3 tematik, meslek lisesi açılacağı müjdesi verdi.

Tematik meslek liselerden Dilovası’ndaki...