19 / 05 / 2024

kocaeli toki devlet hastanesi inşaat yapım işi

kocaeli toki devlet hastanesi inşaat yapım işi

Kocaeli İli Gebze İlçesi 400 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün saat 14:00'da ihale edilecek...

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

'Kocaeli Devlet Hastanesi kapatılacak' iddiası mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi açıldıktan sonra iki yıl önce hizmete giren Kocaeli Devlet Hastanesinin kapatılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Devlet Hastanesi time lapse tekniği ile görüntülendi!

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin 2 yıl süren inşaatı time lapse tekniği ile görüntülendi. 2 yıllık inşaat süreci 2 dakika 22 saniyede anlatıldı.

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

İnşaatı devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi'nin hizmete girmesi yaşanan aksaklıklar nedeniyle bu yılın ortasını bulacak.

Kocaeli Fatih Devlet Hastanesi'nin açılışı Nisan'da!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yapımı devam eden Fatih Devlet Hastanesi’ni gezerek inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.Ziyarette Başhekim Alpay, Yaman’a çalışmaların iyi bir şekilde devam ettiğini ve Nisan ayında hasta kabulüne başlayacaklarını söyledi.

Kocaeli Devlet Hastanesi inşaatında son durum ne?

Kocaeli'de bir dizi ziyarette bulunan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, yapım çalışmaları devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi hizmet binasını inceledi.

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

İnşaatı hızla devam eden yeni Kocaeli Devlet Hastanesinde çalışmalar sona doğru geldi. Kaba inşaatı biten hastanenin 29 Ekim tarihinde hizmete açılması bekleniyor.

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kocaeli Devlet hastanesinin kaba inşaatının bitmesinin ardından başlayan dış cephe çalışmalarının yüzde 60'ı, ince işlerin yüzde 70’i bitti. Hastane inşaatında 29 Ekim için son çalışmalar yapılıyor.

Kocaeli Fatih Devlet Hastanesi’nin inşaatı ne durumda?

Bizim Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Güngör Arslan bugünkü yazısında Fatih Devlet Hastanesi inşaatının hala bitirilememesini eleştirdi. İşte Güngör Arslan'ın o yazısı...

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Elron İnşaat ve Tema İnşaat iş ortaklığında yapımı devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi inşaatının kabası tamamlandı. Hastane inşaatının 29 Ekim tarihinde tamamlanarak Kocaeli halkına hizmet vermesi bekleniyor.

Kocaeli Devlet Hastanesi inşaatında son durum!

58 Milyon TL’lik dev bir yatırımla kentimizde önemli bir sağlık yatırımı olan Kocaeli Devlet Hastanesi’nin inşaatında inceleme yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çalışmaların geldiği son noktayı yerinde gördü.

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin kaba inşaatı ay sonunda tamam!

Elron İnşaat ve Tema İnşaat ortaklığında yapımı devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi’nin kaba inşaatı ay sonunda bitecek. İnşaatta şu an mekanik, elektrik tesisatı, havalandırma gibi ince işlerin çalışması yapılıyor

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin yüzde 70’i tamamlandı!

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin yeni binasının yüzde 70’i tamamlandı. Yetkililer, yeni binanın 29 Ekim 2016 tarihinden daha önce açılabileceğini belirtiyor

kocaeli toki devlet hastanesi inşaat yapım işi Haberi

kocaeli toki devlet hastanesi inşaat yapım işi

Kocaeli İli Gebze İlçesi 400 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.



İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için