27 / 04 / 2024

Kocaeli tüik konuş satış istatistikleri

Kocaeli tüik konuş satış istatistikleri

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre Türkiye genelinde konut satışları 2016 Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4 oranında azalarak 106 bin 187 oldu. İlimizde ise konut satış sayısı 2 bin 947 olduğu öğrenildi.

TÜİK Türkiye'nin en kalabalık ilçesini açıkladı! Tam 57 ili geride bıraktı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye'nin en kalabalık ilçesini açıkladı. Açıklanan verilere göre Esenyurt ilçesi, ülkenin en kalabalık ilçesi oldu. İşte konu ile ilgili detayları...

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en zengin ve yoksul kentleri belli oldu...

Türkiye'nin en zengin ve en yoksul illeri açıklandı. Buna göre, il düzeyinde yapılan hesaplamalar kapsamında, Kocaeli, 302 bin 772 lira ile 2022'de kişi başına gayrisafi yurt içi hasılada (GSYH) ilk sırada bulunuyor. Son sırada da 54 bin 272 lira ile Van yerini aldı. İşte haberin detayları...

İpotekli konut satışlarında büyük düşüş! TÜİK’ten çok konuşulacak istatistik!

TÜİK Mart 2023 konut satış istatistiklerini açıkladı. Buna göre konut satışları mart ayında yüzde 21,4 oranında düşerken, konut kredilerine 250 bin TL tutarında limit getirildiği iddiası sonrası gelen ipotekli konut satış verileri de dikkat çekti. Mart ayında ipotekli satışlarda da yüzde 16,5 oranın

Faizsiz konut sisteminin toplam satıştan aldığı pay yüzde 10'u aştı!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada, "Geçen yıl satılan 1 milyon 350 bin konutun 150-200 bin adetlik kısmı faizsiz finans sistemiyle satıldı. Toplam satış içerisinde tasarrufa dayalı faizsiz sistemin aldığı pay yüzde 10'u aştı." diye konuştu.

TÜİK'te yeni dönem!

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı'nın görev alanıyla ilgili hizmetlerinden sorumlu daire başkanlıklarının kuruluş, görev ve yetkileri düzenlendi. TÜİK, 19 daire başkanlığıyla faaliyetlerini sürdürecek.

TÜİK ek hizmet binasıyla ilgili 10 soru TBMM'de!

TÜİK ek hizmet binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu Türkiye'nin ilk hızlı metrosu olacak!

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro projesinin ilk ray kaynak töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin ilk hızlı metrosu ünvanını kazanacak bu hatla havalimanı Gayrettepe arasındaki ulaşım 35 dakikada sağlanacak'' dedi.

Ordu ilçelerinin 2020 yılı mali bütçesi belli oldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan başkanlığında yapılan toplantıda 2020 mali yılı bütçesi konuşularak karara bağlandı.

TÜİK'in toprak satışına ilişkin rakamları açıklamaması TBMM gündeminde!

Türkiye İstatistik Kurumu 2015'ten bu yana yabancılara toprak satışına ilişkin rakamları açıklamıyor. İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, konuyu Meclis’e taşıyarak toprak satışına ilişkin rakamların neden gizlendiğini sordu.

TÜİK verilerine göre Türkiye'de 57 milyon kişinin borcu var!

Türkiye'de yaşayan zenginlerin geliri artarken, yoksulların da borcu arttı. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) verilerine göre, en zenginlerin gelirden aldığı pay yüzde 47.6'ya yükseldi. 'Borcum var' diyenlerin oranı yüzde 70.4 oldu.

Tarihte bir ilk TÜİK işsizlik rakamı resmi işsizlik rakamının altında kaldı!

İŞKUR'a işsizlik maaşı başvurusu yapanların sayısı TÜİK'in açıkladığı resmi işsizlik rakamlarını geride bıraktı. TÜİK'e göre 4 milyon 253 bin işsiz var, İŞKUR'da ise rakam 4 milyon 417 bin.

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı!

Türkiye'de işsizlik oranı haziran ayında geçen yılın aynı ayına göre 2,8 puan artış ile yüzde 13 oldu. Bu dönemde işsiz sayısı 938 bin kişi artış göstererek 4 milyon 253 bin kişi olarak kayıtlara geçti.

Kale Grubu, Karaköy'deki binasını sanat tasarım merkezine dönüştürdü! 

Kale Grubu ilk genel merkezi olan Karaköy'deki binasını, İSTKA'nın desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü. Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, merkezin açılışı töreninde konuştu.  

Kocaeli tüik konuş satış istatistikleri Haberi

Kocaeli tüik konuş satış istatistikleri

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre Türkiye genelinde konut satışları 2016 Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4 oranında  azalarak 106 bin 187 oldu. İlimizde ise konut satış sayısı 2 bin 947 olduğu öğrenildi.


Doğu Marmara Bölgesinde 2016 yılı Haziran ayında 6 bin 559 Konut Satıldı.


Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Doğu Marmara Bölgesine bağlı illerde 2016 yılı Haziran ayında konut satışı, Kocaeli ilinde 2 947 konut, Sakarya’ da 1 864 konut, Düzce’de 532 konut, Bolu’da 576 konut ve Yalova’da 640 konut satışı gerçekleşmiştir.Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre; 2016 yılı Haziran ayında Kocaeli İlinde    2 947 konut satıldı.


Yabancılara 2016 yılı Haziran ayında 1 543 konut satışı gerçekleşti


Yabancılara yapılan konut...