03 / 05 / 2024

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi poliklinik

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi poliklinik

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine yeni poliklinik binasını yapacak firmanın belirlenmesi için gerçekleştirilen ihaleye 13 firma teklif verdi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! "Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" yarın hizmete girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak olan 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete alınacağını duyurdu.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

Uludağ Üniversitesi Hastanesine 190 personel alınacak! İşte personel alım ve şartları!

Uludağ Üniversitesi Hastanesi personel alımı yapacağını bildirdi. İşte Uludağ Üniversitesi personel alım detayları!

Rönesans, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ni 1.6 milyar TL'ye inşa edecek!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi inşaat işini 1 milyar 577 milyon TL bedelle Rönesans Holding'in aldığı açıklandı...

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli'deki ev sahiplerine kira çağrısı!

Üniversitelerin yüz yüze eğitime geçmesi kararından sonra Kocaeli'de pek çok öğrenci kiralık konut ve yurt aramaya başladı. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından çağrı yaptı.

İstanbul depremi Kocaeli'deki yorgun binaları yıkacak!

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Oruç, İstanbul'da olası bir depremde Kocaeli'deki yorgun binaların yıkılma riskinin çok yüksek olduğunu dile getirdi. 

Kocaeli Şehir Hastanesi bu sene açılacak!

Kocaeli Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, hastanesinin inşaat alanını ziyaret etti. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi TBMM'de!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihalesi tasfiye edilecek mi?

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihalesi birkaç ay önce iptal edildi. Ulaştırma Bakanlığı ihalenin tasfiyesine ilişkin açıklama yaptı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihalesi tasfiye edilecek mi? İşte detaylar...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi poliklinik Haberi

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi poliklinik

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde mevcut poliklinik binasındaki modern sağlık hizmetlerinin daha da geliştirilmesi amacıyla projelendirilen ek hizmet bina ihalesi yapıldı. Yapılan ihaleye 13 firmadan teklif geldi. Yaklaşık maliyeti 49 milyon 697 bin 748 TL olan ihalede 43 milyon 800 bin TL ile en düşük teklifi Elyapı Beton firması verirken, en yüksek teklifi 56 milyon 812 bin TL ile Elit Proje firması verdi. 


İŞTE TEKLİFLERE

Eyapı Beton - 43 milyon 800 bin TL
Yavuz Dekorasyon - 44 milyon 452 bin TL
Ahes İnşaat - 45 milyon 041 bin TL
Hisar İnşaat - 47 milyon 750 bin TL
Akgelişim - 47 milyon 927 bin TL
Holoğlu İnşaat - 48 milyon 861 bin TL
Milenyum Yapı - 50 milyon 500 bin TL
ATR Yapı - 51 milyon 940 bin...