02 / 05 / 2024

Kocaeli üstgeçit yıkım

Kocaeli üstgeçit yıkım

Kocaeli'de D-100 Karayolu’nun üzerinde inşa edilmiş üstgeçitin ilginç bir nedenle yıkımına karar verildi. Üstgeçitten evinin odalarının görüldüğünü söyleyen bir kadın dava açtı.

O ildeki yapı stoku riskli mahallede yıkım çalışmaları başladı!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Kocaeli'de yapı stoku açısından riskli bölgeler arasında yer alan Derince ilçesi Deniz Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı...

İTÜ’den çarpıcı deprem raporu: En belirgin yıkım nedenlerini tek tek açıkladılar!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin bir ön inceleme raporu hazırladı. Hazırlanan raporda yıkılan binaların enkaz haline gelmesinde birçok parametrenin etkin olduğu belirtilerek en belirgin yıkım nedenleri olarak görülen maddeler de sıralandı.

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Özyiğit tarafından kuruldu.

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

İzmit Önder Apartmanı yıkımı bekliyor!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan ve Pisa Kulesi'ne benzeyen Önder Apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Tahliye edilen bina yıkıma hazır hale geldi. 

Kocaeli Valiliği'nden ağır hasarlı 26 bina için yıkım talimatı!

Kocaeli Valiliği, şehirdeki toplam 26 ağır hasarlı binanın yıkımı için 4 belediyeye talimat yazısı gönderdi.

Lastik-İş Kocaeli Şube binası yıkıldı!

İstanbul depremi sonrasında zarar gören Lastik-İş Kocaeli Şube binasının mart ayında başlayan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yıkılan binanın yerine 5 katlı, şube binası, sosyal tesis ve işçi çocuklarına etüt merkezi inşa edilecek.

Körfez Belediyesi'nden iş yerlerine yıkım kararı!

Kocaeli Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan kira sözleşmeleri yenilenmeyen 3 iş yeri için yıkım kararı verildi.

İzmit'teki yıkım ihalesine 5 firmadan katılım!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan metruk yapıların yıkımıyla ilgili ilk ihale düzenlendi. İhaleye 5 firmadan katılım sağlandı.

Mannesman yıkım ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni’nde gerçekleştirilen Mannesman yıkım ihalesini Arslan Ticaret, 4 Milyon 021 Bin liralık teklifle kazandı.

Gölcük Denizevler'de yıkım çalışmaları hızlandı!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binaların kamulaştırılması tamamlandı. Kamulaştırmanın ardından yıkım çalışmaları devam ediyor.

Kocaeli'de evin içini gören üstgeçit yıkılacak!

Kocaeli'de D-100 Karayolu’nun üzerinde inşa edilmiş üstgeçitin ilginç bir nedenle yıkımına karar verildi. Üstgeçitten evinin odalarının görüldüğünü söyleyen bir kadın dava açtı.

Ankara'daki eski havagazı fabrikasının yıkımı TBMM gündeminde!

Ankara'daki eski havagazı fabrikasının yıkımı meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, sorularını Bakan Soylu'ya iletti..

Kocaeli üstgeçit yıkım Haberi

Kocaeli üstgeçit yıkım

Kocaeli Körfez'de yaşayan 80 yaşındaki S.T. isimli kadın, D-100 Karayolu’nun üzerindeki üstgeçidin evine çok yakın olduğunu, üstgeçitten evinin içerisinin gözüktüğünü iddia ederek yıkımı istedi. 


2012 yılında yapılmış Körfez Yeni Yalı ve Barbaros mahallelerini bağlayan üstgeçi için yıkımına karar verildi. Kocaeli İdare Mahkemesi üstgeçidin yıkımına karar...