28 / 08 / 2024

Kocaeli Villa Liva satılık fiyat

Kocaeli Villa Liva satılık fiyat

VA Konut imzasıyla Kocaeli'nin Yedi Yıldızlı İlçesi Başiskele'de hayata geçirilen Villa Liva projesinde kent villalarının kiraları 2250 TL'den, müstakil villaların kiraları ise 4500 TL'den başlıyor.

Kocaeli Arcadia Homes'ta villalar 4 milyon 800 bin liradan başlayan fiyatlarla hemen teslim!

Arcadia Homes, Uzunoğlu İnşaat tarafından Kocaeli'nin en gözde semtlerinden biri olan Kartepe'de inşa ediliyor. Arcadia Homes'ta villa fiyatları ise 4 milyon 800 bin liradan başlıyor. Kocaeli Arcadia Homes'ta hangi tip villalar yer alıyor?

Mara Green Life'ta yüzde 40 peşinatla 4+1 villa! Yeni proje!

NZM İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mara Green Life projesinde 24 villa bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Mara Green Life projesi Kocaeli İzmit'te hayata geçiriliyor. 

Kocaeli Villa Liva Mart 2022'de teslim! Yeni proje!

VA Konut imzasıyla Kocaeli'nin Yedi Yıldızlı İlçesi Başiskele'de hayata geçirilen Villa Liva projesinde kent villalarının kiraları 2250 TL'den, müstakil villaların kiraları ise 4500 TL'den başlıyor.

Ener Liva mağdurları mücadelelerine devam ediyor!

Kocaeli’de inşaatına başlanan ancak yapımı tamamlanamayan Ener Liva konut projesinin mağdurları, mağduriyetlerinin giderilmesi için proje sahasında bekliyor.

Ener Liva mağdurlarından suç duyurusu!

Kocaeli’de hayata geçirilen Ener Liva konut projesinin mağdurları, Kocaeli Cumhuriyet Savcısı ile neler yapabileceklerine dair görüş almak için bir araya geldi.

Kocaeli'de Ener Liva konut projesi mağdurları eylem yaptı!

İflas eden ve tamamlayan Enver Liva projesi mağdurları: ''biz cefa çekerken sizler sefa sürün diye bu projelere para yatırmadık'' dediler. 

Semt Kocaeli’de yüzde 1 peşin 0,95 faiz kampanyası!

Pekdemir İnşaat imzaısyla hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinde villa konforu sunan örnek 5+1 bahçe dubleksi tamamlandı.

İzmir Garden Liva fiyatları 189 bin TL'den başlıyor!

Özkon İnşaat tarafından İzmir Torbalı'da hayata geçirilen Garden Liva Evleri projesinde daire fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1' kadar bahçeli, dubleks ve villa tip konutlara yer veriliyor...

Innovia Terrace, Kocaeli'nin ilk marka projesi!

Türkiye’nin konut markası Innovia, şimdi eşsiz mimarisi ve üstün kalitesiyle bambaşka bir yaşam alanı sunarak Kocaeli’de yükseliyor. Innovia Terrace’de, tamamı deniz manzaralı villa konseptinde olup, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor.

Yeşil GYO, Kocaeli İnnovia projesinden vazgeçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kocaeli, Körfez Yarımca Bölgesinde İnnovia markası ile villa konut -ticari alan inşaatları yapılmasıyla ilgili anlaşmanın taraflarınca feshedildiğini KAP'a bildirdi.

Naturalm Çiftlik Evleri Kocaeli'nde 300 bin TL'ye 3+1 villa!

KOCAELİ Karamürsel'de hayata geçirilen Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa, 300 bin TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu..

Kocaeli Naturalm Çiftlik Evleri'nde 3+1 villa 300 bin TL!

ALM İnşaat'ın Kocaeli Karamürsel'de hayata geçirdiği Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa kaldı. En küçüğü 400 metrekare bahçeye sahip, verandalı ve balkonlu 3 + 1 villanın fiyatı 300 bin lira olarak belirlendi.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde inşaat şirketi ALM tarafından inşa edilen Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa kaldı. Villalar 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Kocaeli Villa Liva satılık fiyat Haberi

Kocaeli Villa Liva satılık fiyat

Kocaeli'nin Yedi Yıldızlı İlçesi Başiskele'de VA Konut imzasına sahip Villa Liva 10 dönümlük araziye inşa edilen 20 adet Müstakil Villa, 32 adet Kent Villa (bahçe ve çatı dubleks) modeliyle birlikte toplam 52 bağımsız birimden meydana geliyor. Villa Liva projesinde 3+1 Kent Villa ve 4+1 Müstakil Villalar bulunuyor.

Kent Villalar 3+1 150 metrekare, Müstakil Villalar 4+1 250 metrekare olarak dizayn edildi.

Villa Liva Projesi peyzaj çalışmalarıyla da zenginleştirildi. 2022 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanan Villa Liva Bahçecik Projesi'nde kent villalarının kiraları 2250 TL'den, müstakil villaların kiraları ise 4500 TL'den başlaması planlanıyor. Ayrıca teslim sonrasında villaların yüzde 30 oranında prim sunacak.

İstek Koleji , Doğa Koleji, Uğur Okulları gibi özel eğitim kurumları ve D-100 karayolu ve Başiskele Sahiline çok...