24 / 05 / 2024

Kocaeli yapı müteahitleri derneği

Kocaeli yapı müteahitleri derneği

Kocaeli Ticaret Odası öncülüğünde kurulan Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, Metin Alan'ın başkanlığında ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan KOTO Başkanı Murat Özdağ, "Artık müteahhit olmanın kuralı, koşulu, kaidesi mutlaka oluşturulmalı"

Vakıflar'dan Kocaeli'de bina yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 21 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi TBMM'de!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işi başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işine başladı.

Emlak Konut 4 proje için Yapım İşleri Kontrollük İhalesi yapacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Niğde, Nevşehir, Kocaeli ve Ankara'da anahtar teslimi götürü bedel projelerindeki "Yapım İşleri Kontrollük Hizmet Alım İşi" 30 Eylül'de ihale edilecek.

Kocaeli’de yapımına başlanan hastane inşaatına tepki!

Kocaeli Tavşantepe Mahallesi yakınlarında yapımına başlanan hastane inşaatına mahalleli tepki gösterdi. Bölge vatandaşları inşaat çalışmaları sırasında patlatılan dinamitler nedeniyle sürekli evlerinin sallandığını, inşaattan çıkan tozlar nedeniyle de kendilerinin hastalandığını belirtti.

Kocaeli'de yol yapımı ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından İzmit merkez ve köylerde yol yapımı için ihale yapıldı.

Kocaeli Müteahhitler Birliği yeni yapılaşmayı konuştu!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nin paydaşlarıyla birlikte yaptığı toplantı KOTO'da gerçekleşti. KOTO'da gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren, yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini belirtti.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri imar desteği istedi!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği (KYMD) Başkanı Zekai İren ve yönetimi, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Zekai İren, Ejderoğlu'ndan imar ve kentleşme konusunda destek istedi.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri'nden dikey mimari önerisi!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, AK Parti il başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Zekai İren, derneğin şu an yürüttüğü projeler ile ilgili bilgi verdi.

Nail Çiler: Kentsel dönüşüm Kocaeli için zorunlu!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nin ziyaretinde açıklamalan yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli'de imar sıkıntısı olduğunu belirtirken, Kentsel Dönüşümün Kocaeli için zorunluluk olduğunun altını çizdi.

Kocaeli kentsel dönüşüm master planı sunumu yapıldı!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri derneği ile önemli paydaşlarından biri olan Kocaeli Üniversitesi işbirliği içerisinde olması gereken en iyi plan, en iyi görsel ve en iyi yaşam Öğr.Görv.Dr. Ahmet Kıvanç Kutluca Ve Uzman İsmail Talih Güven tarafından anlatıldı

Kocaeli yapı müteahitleri derneği Haberi

Kocaeli yapı müteahitleri derneği

Kocaeli Ticaret Odası öncülüğünde. Körfez ve Gebze ticaret odalarının da destekleriyle kurulan Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nin kurucu üyeleri, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kocaeli Ticaret Odası'nın sosyal tesislerinde düzenlenen yemekli toplantıya, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Alan ile birlikte ev sahipliği yaptı. KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zihni Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Mıııat Altını, Semih Barış'ın da yer aldığı, kurucu üyelerin toplantısı tanışına seremonisiyle başladı. 



'HEPİMİZİN BİRBİRİNE İHTİYACI VAR' 


Toplantıda ilk sözü alan Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Alan, 43 yıldır İzmit'te mimarlık yaptığını ve 43 yıldır böylesi bir organizasyonun hayata geçirilmediğini belirterek başladığı konuşmasında, "İnşaat sektörü Türkiye'nin en büyük sektörü ve sizler bu alanın temsilcisisiniz. Yaptığımız iş, kutsal bir iş....