22 / 07 / 2024

kocaeli yurt projeleri

kocaeli yurt projeleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte beş yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu inşa etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Umuttepe'ye öğrenci yurdu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli üniversitesi öğrencilerinin yararlanması için Umuttepe’de 430 kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapacak. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından 20 Ağustos Perşembe günü yurt binası için ihale yapılacak.

Polat Gayrimenkul'ün yurt içi ve yurt dışı projelerine büyük talep! Konutların yüzde 80'i satıldı!

Polat Gayrimenkul’ün, yurt içi ve yurt dışı projeleri büyük talep gördü. Büyük ilgi neticesinde beklenenden çok daha hızlı tükenen  dairelerin yüzde 80'i satıldı.

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

Yurt dışı müteahhitlik projeleri 2021'de 20 milyar doları aşacak!

Geçtiğimiz sene sert bir şekilde düşüş gösteren yurt dışı müteahhitlik işleri miktarı, 2021 yılında toparlandı ve tekrar 20 milyar doların üzerine ulaştı. Kasım sonu itibariyle Türk müteahhitler 130 ülkede 10 bin 909 proje üstlendi.

Kocaeli'deki ev sahiplerine kira çağrısı!

Üniversitelerin yüz yüze eğitime geçmesi kararından sonra Kocaeli'de pek çok öğrenci kiralık konut ve yurt aramaya başladı. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından çağrı yaptı.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 1010 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de 1010 konut ve 24 dükkan inşa edecek.

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Kocaeli projeleri önem sırasına göre yapılacak!

Koronavirüs ile mücadeleye dair yaptığı açıklamalarla her fırsatta vatandaşları bilgilendirmeye devam eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın,

Feza Proje'den yurt dışı atağı!

Feza Proje, ‘Anahtar teslim’ tasarımları ile yurt dışı projelerinde daha fazla yer almak istiyor. Feza Proje Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Karabulut ile şirketin projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Türk müteahhitlik firmalarının yurt dışındaki projeleri 395 milyar dolara ulaştı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kasım ayı sonu itibarıyla müteahhitlik firmalarının yurt dışında üstlendiği projelerin toplam tutarının 395 milyar dolara ulaştığını söyledi. Pekcan, "İnşallah yıl sonuna kadar 400 milyar doları göreceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.

Raylı sistem projeleri için 3 şehrimize 150 milyon avro!

İller Bankası yurt içinde devam eden raylı sistem projeleri için İslam Kalkınma Bankası ile Antalya, Kayseri ve Gaziantep için 150 milyon avroluk anlaşma yaptı...

Kocaeli'ye sosyal konut müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ekmek, ulaşım ve sosyal konut projeleri hakkında konuştu.

TMSF, Baranlı A.Ş.'nin Kocaeli'deki yurt binasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Baranlı A.Ş.'nin Kocaeli'deki yurt binası ve arsasını satışa çıkardı.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

kocaeli yurt projeleri Haberi

kocaeli yurt projeleri

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Kocaeli Yurdu’nu ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Yurt Müdürü Ayşe Nur Kansuk’un mevcut durumu hakkında bilgi vermesiyle başlayan ziyarette bir açıklama yapan Karaosmanoğlu konuyla ilgili olarak, “Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesine beş dakika mesafede olan ve özenle yaptığımız beş yıldızlı otel konforunda olan kız öğrenci yurdumuz, gençlerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Serkan Ihlamur, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi ve ilgili birim müdürlerinin de eşlik ettiği incelemede kız öğrencilerle sohbet eden Karaosmanoğlu, “İyi yetişmiş, çağdaş, bilgiyle donanmış, teknolojiye hâkim, tarih bilincine sahip, geleceğe...