04 / 05 / 2024

Kocaelide imar komisyonları toplandı

Kocaelide imar komisyonları toplandı

Kocaeli genelinde ilçe imar sorunlarını masaya yatıran ve tüm ilçe imar komisyonu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen İmar ve Bayındırlık Komisyonu Haziran ayı toplantısı, Kandıra Kerpe'de düzenlendi.

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisine imar izni yok!

İBB Meclisi’nin 2020 Ocak 2'nci toplantısında komisyonların hazırladığı raporlar karara bağlandı. Raporlar arasında Tarkan’ın arazisinin imar dosyası da bulunuyordu.Tarkan Bayrampaşa Cevatpaşa'daki arazisi için istediği imar iznini bir kez daha alamadı...

Alanya'da 1/1000 imar planına itiraz!

Antalya Büyükşehir ve Alanya Belediyesi  meclis üyeleri ve komisyonlarında oy birliğyle karar verilen 1/1000 imar planına itiraz inşaat sektörünü zorluyor.

İmar komisyonlarının iş hacmi azalır mı? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim manifestosunu açıkladı. Erdoğan, istismara açık, kişiye özel parsel bazlı plan değişikliklerinin artık yapılmayacağı sözünü verdi. 

Orhangazi Belediyesi'nde imar planı revizyonları konuşuldu!

Orhangazi Belediyesi'nin Nisan ayı meclis toplantısı Meclis 1.başkan vekili, ikinci başkan vekili, katip üyeler, Encümen üyelikleri ve ihtisas komisyonlarının seçimi ile başladı. Toplantıda imar planı revizyonları ile ilgili kararlar verildi.

Gölbaşı Belediye Meclisi imar komisyon üyeleri belli oldu!

Gölbaşı Belediye Meclisi'nde mecliste faaliyet gösterecek olan ihtisas komisyonları ile meclis başkan vekilleri ve meclis katipleri seçildi. İşte imar komisyonu üyeleri Ferit Yılmaz, Rıza Kuyrukçu, Nusrettin Şanver, Nevzat Dulkadir, Ali İhsan Tunç.

Kocaeli'de imar komisyonları toplandı!

Kocaeli genelinde ilçe imar sorunlarını masaya yatıran ve tüm ilçe imar komisyonu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen İmar ve Bayındırlık Komisyonu Haziran ayı toplantısı, Kandıra Kerpe'de düzenlendi.

Orhangazi Belediyesi imar konularını karara bağladı!

Orhangazi Belediye Meclisinin şubat ayı ikinci oturumu yapıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ın başkanlığında toplanan belediye meclisi, hukuk ve imar komisyonlarından gelen dört konuyu görüşerek karara bağladı.

Ümraniye Y. Dudullu ve İstiklal Mahalleleri imar plan değişikliği belediyenin Mayıs ayı gündeminde!

Ümraniye Belediye Meclisi, Y. Dudullu Mahallesi ve İstiklal Mahallesi imar plan değişikliği teklifleri gündemiyle 5 Mayıs 2014'te toplanacak. İki mahalle hakkındaki değişiklikler, İmar ve Hukuk Komisyonları'nca 28 Nisan 2014'te hazırlandı.

Kentsel Dönüşüm sürecinde imar haklarında transfer uygulaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm sürecinde, Türkiye'ye ''imar haklarının transferi'' kavramını kazandıracak...

Antalya Varsak'taki imar sorunu çözüldü, konut yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Varsak’ta tarım alanı vasfındaki bölgenin imar sorununu çözdüklerini açıkladı

Erdoğan Bayraktar: Boğaziçi ile ilgili imar çalışmamız yok!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: ''Bakanlık olarak İstanbul Boğaziçi ile ilgili, imarıyla ilgili bir çalışmamız yok. Sadece talepler var. Varsa Bakanlığın bir imzası getirin bakalım. Bize ait değil''...

Kuştur Turizm, Kuşadası arazilerinin imar düzenlemesi yapıldı!

Kuştur Kuşadası Turizm Kuşadası arazilerinde imar durum belgesi alabilmek için park, yol ve dere terkleri yapılarak miktar düzeltmesi yaptırıldı

Kocaelide imar komisyonları toplandı Haberi

Kocaelide imar komisyonları toplandı

Kocaeli genelinde ilçe imar sorunlarını masaya yatıran ve tüm ilçe imar komisyonu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen imar ve Bayındırlık Komisyonu Haziran ayı toplantısı, Kandıra Belediyesi ev sahipliğinde Kerpe'de düzenlendi.


Bilgi paylaşımı yapmak, sorunları masaya yatırmak ve yeni mevzuat hükümlerini personele aktarmak amacı ile kurulduğu günden bu yana Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştiren İmar ve Bayındırlık Komisyonu toplantıları, alman karar gereğince her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilmeye devam ediyor. Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Ateş ev sahipliğinde Kerpe Lidya Beach Otel'de düzenlenen İmar ve Bayındırlık Komisyonu toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar Dairesi Başkanı Osman Gündoğan, 12 ilçe imar müdürleri ve personeli katıldı. Toplantının gayet verimli geçtiği öğrenildi. 


İNSANLARA HİZMET


Kocaeli ilçelerinde imar sorunları ile ilgili Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Ateş, katılımcılara teşekkür etti. 


tecrübe paylaşımlarını yapıldığı,...