05 / 05 / 2024

kocaelideki Altınhan binası yıkılacak mı

kocaelideki Altınhan binası yıkılacak mı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol başkanlığında gerçekleştirildi. Çayırova’daki taksi durak yeri ve İzmit Gündoğdu Kalıcı İş Merkezi’nde bulunan işyerleri kiralandı...

1945 yılında şemsiye altında çalışan memurlara güzel haber gelmiş: Kaymakamlık binası yenilenecek!

1945 yılında Eminönü'ndeki Kaymakamlık binasının harap halde olması memurları zor durumda bırakmış. Memurlar yağmurlu havalarda bina içerisinde şemsiye ile çalışmak zorunda kalıyormuş.

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın binası boşaltılıyor! Riskli raporu verildi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Emek Mahallesi binasından çıkma kararı aldığı ifade edildi. Riskli raporu verildiği ve personele taşınma kararının sözlü olarak iletildiği iddia edildi.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Çemberlitaş Binası boşaltılacak mı?

Şarap yazarı Mehmet Yalçın, Çemberlitaş'taki Basın Müzesi’ne İBB’nin Emlak Dairesinden gelen "Bu binayı boşaltın" talebini anlattı. 

Ankara Duatepe Devlet Hastanesi'nin eski binası kaderine terk edildi!

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan Duatepe Devlet Hastanesi 2017 yılında boşaltılarak yeni binasına taşınmıştı. Boşaltılan binalar ise hiç bir amaçla kullanılmayarak kaderine terk edildi. 

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

TRT'nin Ulus ve Harbiye'deki binalarının boşaltılması TBMM'de!

TRT'nin İstanbul Ulus'taki binası ve Harbiye'deki radyoevi binasının depreme dayanıksızlık sebebiyle boşaltılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılınç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası boşaltılıyor!

30 Ekim'de meydana gelen İzmir depremi sonrasında riskli olduğu belirlenen ve hakkında yıkım kararı alınan İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası boşaltılıyor. 

İzmir Büyükşehir Belediye binasının yerine meclis binası yapılacak!

30 Ekim'de İzmir depreminde orta derece hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkılıp, yerine meclis binası yapılmasına karar verilmişti. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Altan Altın, bugünkü köşe yazısında bu kararı kaleme aldı.

Altındağ'da 30 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara 9. İcra Dairesi, Ankara İli, Altındağ İlçesi, Karacaviran Mahallesi'nde bulunan matbaa binasını 30 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 11 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Konak Belediyesinde boşaltılacak hizmet binası sayısı 3'e çıktı!

İzmir'deki depremden sonra yapılan teknik inceleme sonucu boşaltılmasına karar verilen Konak Belediyesine ait hizmet binası sayısı 3'e yükseldi.

Tapu ve Kadastro binasının Ayasofya Müzesi'ne dönüştürüleceği iddiası TBMM'de!

Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binasının Ayasofya Müzesi'ne dönüştürülmek üzere boşaltılmaya başlandığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

kocaelideki Altınhan binası yıkılacak mı Haberi

kocaelideki Altınhan binası yıkılacak mı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol başkanlığında gerçekleştirildi. Çayırova’daki taksi durak yeri ve İzmit Gündoğdu Kalıcı İş Merkezi’nde bulunan işyerleri kiralandı. Fuar ve Seka alanında bulunan binaların taşınır satım karşılığı olarak ihaleleri kapalı teklif usulüyle yapılan ihaleye satıldı. Yıkım ihalesine 16 firma katıldı. Harun Çoban’a ait teklif, zarf içerisinde olmaması sebebiyle yapılan usul hatasından dolayı değerlendirme dışı kalırken, 15 firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. En yüksek teklifi veren üç firma kapalı zarfla tekrar teklif sundu. En yüksek teklifi veren 312 bin TL ile Ege Metal firması sahibi Ramazan Musaoğlu oldu.


Encümen’de Büyükşehir Belediyesine ait Kocaeli Fuarı içindeki Altınhan binası, Seka içindeki 4. kağıt trafo, 3. kağıt trafo ve su hazırlama binalarının temeli dahil yıkımı, enkazının döküm sahasına...