29 / 04 / 2024

kocaelideki olimpik havuzlar

kocaelideki olimpik havuzlar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yüzme sporuna tam donanımlı modern bir tesis kazandırdı. Tesiste olimpik, yarı olimpik ve çırpınma havuzları yer alıyor. Tesis başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlarken uluslararası müsabakalara da zemin hazırlayacak.

Urcu Grup'tan Irak'ta 40 milyon dolarlık olimpik stadyum anlaşması!

Ulusal ve uluslararası ölçekte inşaattan enerjiye, sağlıktan havacılığa kadar çok sayıda sektörde faaliyet gösteren Urcu Grup, Irak’ta uzun 40 milyon dolarlık olimpik stadyum inşa edecek.

Olimpik Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olimpik Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Najaph Khubanlı tarafından kuruldu.

Konya Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı ihalesini Has-Kar 31.2 milyon TL ile aldı!

Konya Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatı Yapım İşi ihalesi yapıldı. En düşük teklifi 31.2 milyon TL ile Has-Kar Harita Kadastro Mühendislik Taahhüt ve Limited Şirketi veriyor. 26 Ağustos'ta sözleşme de imzalandı, Has-Kar 22 Haziran 2021'e kadar işi bitirme taahhütü verdi...

Eyüpsultan'da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuz yapımına da başlandı.

Sağlık Bakanlığından sitelerdeki yüzme havuzları için koronavirüs tedbirleri!

Site havuzlarında alınması gereken önlemler doğrultusunda, havuzlarda, çalışanlar dahil 4 metrekareye 1 kişi olacak biçimde kapasite belirlenecek, havuz içerisinde 8 metrekareye 1 kişi olacak şekilde kapasite ayarlanacak.

Hakkari Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Hakkari Şemdinli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edilmesi amacıyla çalışmalara geçildi.

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona geldi.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde hayata geçirilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na inşa ediyor.

İzmir Bergama Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Karamürsel’de olimpik havuz inşa ediliyor!

Karamürsel’de inşa edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda inşaat çalışmalarının sonuna gelindi. 

kocaelideki olimpik havuzlar Haberi

kocaelideki olimpik havuzlar


Gebze stadyumunun yanındaki atıl alanı değerlendirerek Olimpik Yüzme Havuzu yapan Büyükşehir Belediyesi, yüzme sporuna tam donanımlı modern bir tesis kazandırdı. Uluslararası standartlara sahip tesiste olimpik, yarı olimpik ve çırpınma havuzları yer alıyor. Tesis başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlarken uluslararası müsabakalara da zemin hazırlayacak.


3 AYRI HAVUZ BULUNUYOR


Tesisin içinde bir adet 2 metre derinliğinde 25 çarpı 50 ölçülerinde olimpik havuz, 1.60 metre derinliğinde 16 çarpı 25 ölçülerinde yarı olimpik ısınma havuzu ve 4.50 çarpı 11.00 ebadında bir de çocuk havuzu bulunuyor.


13 BİN 288 METRE KARE


Tesisin yüzme havuzları bölümüne 750 seyirci kapasiteli tribün yer alıyor. Tam donanımlı yapılan olan olimpik yüzme havuzu çeşitli su sporları organizasyonlarına ev sahipliği yapacak. Proje toplam 13 bin 288 metrekare alan üzerine inşa edildi. Tesis bodrum kat...