12 / 05 / 2024

Kocaeliden geri dönüşüme destek

Kocaeliden geri dönüşüme destek

Kocaeli’den geri dönüşüme destek veriliyor. Atık yağ, atık pil ve elektronik atıklar toplanarak hem çevre temizleniyor, hem de atıklar geri dönüştürülerek ekonomiye katkı da sağlanıyor.

Bakan Kurum'dan açıklama geldi: Tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan müjdeli haber geldi: Son raporlara göre, tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı! Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin geri dönüşüm çabaları büyük bir başarıya ulaştı.

Meşe Geri Dönüşüm Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Geri Dönüşüm Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Akmeşe imzasıyla kuruldu.

Şişecam ile EBRD, geri dönüşüm sektörüne giriyor!

Şişecam Topluluğu ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türkiye’de cam geri dönüşüm sektörüne sanayileşme yolunda büyük ivme kazandıracak önemli bir ortaklığa imza atıyor.

Amcaoğulları Plastik İnşaat Nakliyat Hayvancılık Geri Dönüşüm Sistemleri San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Amcaoğulları Plastik İnşaat Nakliyat Hayvancılık Geri Dönüşüm Sistemleri San.ve Tic.Ltd.Şti. Murat Şahin tarafından 80 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1109 Sokak'ta kuruldu.

Dinar Dere Mahallesi'nde kentsel dönüşüme ihtiyaç büyük!

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Koksal, Dinar Dere Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçenin en geri bırakılmış mahallesi olduğunu gözlemlediğini belirten Koksal, acilen mahallede kentsel dönüşüme ihtiyaç olduğunu bildirdi.

Afyon Dinar'da kentsel dönüşüme ihtiyaç var!

Dere Mahallesi'nin ilçenin en geri bırakılmış mahallesi olduğunu gözlemlediğini belirten Köksal, acilen mahallede kentsel dönüşüme ihtiyaç olduğunu bildirdi.

Kentsel dönüşüm atıkları geri dönüşüyor!

İstanbul'da yürütülen kentsel dönüşüm sırasın da ortaya çıkan molozlar, geri dönüşüme tabi tutularak yeniden kullanıma kazandırılıyor. İSTON A.Ş. beton atıklarından altyapı malzemeleri üretmeye başladı.

Filli Boya enerji verimliliği ile geri dönüşüme katkıda bulunuyor!

Filli Boya 2014 yılında; ambalaj atığı ve değerlendirilebilir tehlikeli atıklar olmak üzere 3.758 ton atığın geri dönüşümüne katkıda bulundu.

Geri dönüşüm inşaat sektöründe de değerlendirilecek!

Geri dönüşümle ilgili bir dizi yeni düzenleme geliyor. Geri dönüşüme yönelik kooperatifler kurulacak, demir-çelik sektörü atıklar seramik, inşaat, tarım ve çimento gibi sektörlerde değerlendirilmesi için çalışma yapılacak, camilerde geri dönüşüm anlatılac

Atık yağlar geri dönüşüme kazandırılıyor!

“ Temiz Çevre Sağlıklı Hayat Projesi ” ile ev ve işyerlerinde oluşan bitkisel atık yağlar geri dönüşüme kazandırılıyor. Elde edilen gelirle ise engellilerin ihtiyaçları karşılanıyor

Silivri'de geri dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Silivri Belediyesi, ÇEVKO ve Özen Cam işbirliğiyle geri dönüşüm faaliyetlerini hızlandırdı. Cam atıkların toplanması ile ilgili cam kumbara sayısını 88'e yükselten Silivri Belediyesi, düzenli aralıklarla bakımını ve boşaltma işlemini gerçekleştiriyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüme 128,6 milyon TL ayrıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'da kentsel dönüşüme 4 yılda 128,6 milyon TL, yeşil alanların yaygınlaştırılmasına 5,1 milyar TL, raylı sistemlere ise 21,5 milyar TL harcayacak.

Gölcük kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ekim ayı meclis toplantısında yapılacak kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi. Ellibeş, projeler hakkında meclis üyelerinden de destek istedi. Gölcük kentsel dönüşüme hazırlanıyor...

Kocaeliden geri dönüşüme destek Haberi

Kocaeliden geri dönüşüme destek

Geri dönüşümün son derece önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak geri dönüşüme katkı sağladıklarını söyledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde ilçe belediyeleri de geri dönüşüme büyük katkı sağlıyor. Atık yağ, atık pil ve elektronik atıklar toplanarak hem çevre temizleniyor, hem de atıklar geri dönüştürülerek ekonomiye katkı sağlanıyor. Sadece 2013 yılında 724 bin kilogram atıkyağ, 46 bin kilogram elektronik atık ve 22 bin kilogram atık pil toplanarak geri dönüştürüldü. 


Yeni...